•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Deadpool 2' stiže u domaće bioskope, a sa njim i Stefan Kapičić!

Premijera filma „Deadpool 2“ samo što nije, a najpoznatiji antiheroj već pobira pozitivne ocene svetskih kritičara. Dugoiščekivani nastavak filma „Deadpool“ stiže u domaće bioskope u četvrtak, 17. maja, a naš glumac Stefan Kapičić, koji tumači lik Kolosusa u istoimenom filmu, stiže u Beograd direktno sa premijere u Njujorku.

Stefan Kapičić će se, u društvu prijatelja i porodice, pokloniti domaćoj publici na specijalnoj projekciji filma 17. maja u 20h u Kombank dvorani. Nakon toga, u subotu, 19. maja u 20h biće organizovana i specijalna projekcija filma u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center, uoči koje će se Kapičić družiti sa fanovima filma.

„Mislim da imamo nastavak apsoultno dostojan prvog dela sa mnogo više akcije i smeha. Do sada je kroz najave prikazano vrlo malo konkretne priče, pa ljudi još uvek nemaju pojma šta ih očekuje. A očekuju ih neke stvari koje će nakon premijere postati antologijske,“ najavljuje Kapičić.

Glumačku ekipu filma čine Rajan Rejnolds, Morena Bakarin, Džoš Brolin, Stefan Kapičić, Brajana Hildebrand, T.Dž. Miler, Edi Marsan, Zazi Bits, Lesli Ugams, Karan Soni i Džulian Denison.

Scenario potpisuju Ret Ris i Pol Vrenik, scenaristi prvog „Deadpool“ filma. Rajan Rejnolds se ovog puta našao i u ulozi koscenariste i producenta filma.

„Deadpool 2“ stiže u domaće bioskope 17. maja, a do tada, podsetimo se šta se sve izdešavalo u prvom delu filma „Deadpool“.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....