•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Dave Franco u novom filmu "To The Extreme" postaje Vanilla Ice

Dave Franco će u novom filmu "To The Extreme" tumačiti ulogu Vanille Icea, piše Variety. Pripreme za početak snimanja su skoro pri kraju, otkrio je Franco u jednom od nedavnih intervjua.

Franco je rekao kako će na ovom filmu raditi na isti način na koji je radio i "The Disaster Artist" 2017. godine. Naime, u tom se filmu pojavio sa starijim bratom Jamesom Francom, a radnja filma pokrivala je kreiranje filma Tommyja Wiseaua "The Room".

"Ljudi su od nas očekivali da ćemo u tom filmu ismejavati Tommyja, očekivali su komediju. Ali što smo više ozbiljnije tumačili te likove, to je film postajao smešniji i srdačniji - isto želimo uraditi i sa ovim filmom", rekao je Franco.

Osim toga, dodao je kako je nekoliko puta razgovarao sa Vanillom Iceom (Rob Van Winkle) o tome kako ga najbolje može prikazati na velikom platnu.

"Rob je vrlo drag i inteligentan, bio je od velike pomoći u kristalisanju svih detalja i upućivanju svih nas u informacije koje javnost ne zna", kaže.

Scenarijo filma potpisuju Chris Goodwin i Phillip Van, a film je naslov dobio po istoimenom albumu koji je Vanilla Ice predstavio 1990. godine.

Podeli:



Preporucujemo