•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Danijel Krejg ima poseban uslov za svog poslednjeg Bonda

Dvedeset peti film o agentu 007 režiraće proslavljeni britanski reditelj Deni Bojl, ali glavni glumac Danijel Krejg, kao i producenti filma, imaju jedan uslov, pišu britanski mediji.

Oskarovac Bojl već neko vreme važi za Krejgovog favorita. Međutim, za Bojla se tvrdi da ima svoj scenario, napisan sa njegovim saradnikom na "Trejnspotingu" Džonom Hodžom, koji konkuriše onome čiji su autori redovni scenaristi filmova o Bondu Nil Parvis i Robert Vejd.

Britanski novinar Baz Bamigboj, poznat kao pouzdan izvor informacija kada su filmovi o Džemsu Bondu u pitanju, tvrdi da će Bojl režirati film, ali pod uslovima koje postave producenti.

"Deni Bojl će režirati sledeći 007 film, 25. Bonda, čije snimanje treba da počne krajem godine, ukoliko scenario Džona Hodža bude odobren. Producenti Barbara Brokoli, Majkl Vilson i Danijel Krejg su spremni da to omoguće", napisao je Bamigboj na Tviteru.

Ukoliko su ove tvrdnje tačne, to znači da producenti i sam Danijel Krejg imaju zaista mnogo poverenja u Denija Bojla, budući da su spremni da odbace Parvisa i Vejda, autore scenarija poslednjih šest filmova o Džejmsu Bondu od 1999. godine, piše britanski Ekspres.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...