•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Dakota Johnson glumiće glavnu ulogu u Netflixovoj adaptaciji knjige Jane Austin

Dakota Johnson glumiće glavnu ulogu u Netflixovoj adaptaciji knjige "Persuasion (Uveravanje)" spisateljice Jane Austen.

Film će biti snimljen pod rediteljskom palicom Carrie Cracknell, dok scenario potpisuju Ron Bass i Alice Victoria Winslow.

Knjiga govori o 27-godišnjoj Anne Elliot, svojeglavoj ženi koja sa svojom porodicom živi na ivici bankrota. Uskoro se ponovo povezuje sa muškarcem kog je ranije bila primorana odbiti te dobija drugu šansu za ljubav.

"Uveravanje" je poslednja knjiga koju je poznata spisateljica objavila pre svoje smrti 1817. godine te je već nekoliko puta obrađivana na malim i velikim ekranima.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...