•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Da li više neće biti igranih filmova sa Spider-man-om?

MCU je bio potresen u svome jezgru ranije ove nedelјe, kada se pojavila vest da matična kompanija Disney Sony Pictures i Marvel Studios nisu uspeli da sklope novi dogovor u vezi sa korišćenjem Spider-Mana u dugometražnim filmovima. Ostaje da se vidi šta će se dogoditi, glasine su kružile oko toga da bi dogovor ipak mogao da se dogodi, ali to je sve pretpostavka u ovom trenutku.

Predsednik Marvel Studios Kevin Feige govorio je EW-u o ispadanju, izrazivši zahvalnost za Spider-Man filmove koje je Marvel Studios uspeo da napravi, rekavši:

„U veziSpider-Man-a osećam , zahvalnost i radost. Morali smo da napravimo pet filmova u MCU sa Spider-Man-om: dva samostalna filma i tri sa The Avengers-ima. Bio je to san za koji nisam ni mislio da će se dogoditi. Nikada nije bilo suđeno da traje večno. Znali smo da postoji ograničeno vreme za koje ćemo moći da ovo uradimo, i pričali smo priču koju smo želeli da ispričamo, i uvek ću vam biti zahvalna na tome. "

Sam Spider-Man Tom Holland kratko je aludirao na situaciju ranije tokom D23, rekavši vrlo predusretljivoj publici „Bila je ovo luda nedelјa, ali želim da svi iz dna srca znate da vas volim 3000.“

U razgovoru sa EW-om, Holland je još malo objasnio, naizgled potvrđujući da se neće vratiti u MCU.

"Budućnost za Spider-Mana će biti drugačija, ali biće podjednako fenomenalna i neverovatna. Pronaći ćemo nove načine da je učinimo još više cool."

Iako Sony ima još dva filma o Spider-Manu u izradi, Jon Watts, koji je režirao Spider-Man: Homecoming and Far From Home, očigledno se još nije prijavio za dva buduća filma. Watts je dodelјen drugim projektima, tako da nema garancije da će se režiser vratiti za treći film o Spider-Manu, uprkos prethodnim izveštajima da je potpisao za još dva.

Sonyevi nadolazeći kandidati uklјučuju nastavak Venom-a sa Tom Hardy-em u glavnoj ulozi, i režijom Andy Serkis-a, kao i Jared Leto-ovog Morbius, Kraven the Hunter i spinoff sa Silver Sable-om i Black Cat-om.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...