•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Da li treba malo sačekati pri izboru novog glumca za ulogu Wolverina?

Avengers: Endgame ko-režiser Joe Russo smatra da bi Marvel Studios trebalo da sačeka malo pre nego što predstavi novog Wolverine-a. Hugh Jackman je bio glumac koji je na veliko platno doveo Weapon X, a za mnoge je i dalјe jedini čovek za tu ulogu. Disney je prošle godine kupio Fox, koji je sve Marvel Fox nekretnine vratio u Marvel Studios, uklјučujući Wolverine i ostale X-Men-ove. Pre nego što je ugovor zvanično objavlјen, fanovi Marvel Cinematic Universe-a već su sanjali o tome da se Jackman vrati u ulogu.

Što se tiče povratka u Wolverine-a, Hugh Jackman je u više navrata rekao da je završio sa ulogom i da je vreme da novi glumac preuzme ulogu. Uporedo sa glasinama o povratku Jackman-a, pojavile su se na tone nagađanja ko će da stane u Jackman-ove cipele za MCU. Na pitanje kojim likovima bi voleo da ima pristup, ko-direktor filma "Avengers: Endgame" Joe Russo brzo kaže, Wolverine. Međutim, on ne misli da Marvel Studios ne treba da žuri sa time. On to ovako objašnjava.

"Mislim, Wolverine je uvek bio jedan od mojih najdražih likova. Incredible Hulk je bio jedan od prvih stripova koje se sećam da sam sakupljao, što je bilo i prvo pojavlјivanje Wolverine-a. Hugh Jackman je sa tim likom tokom godina obavlјao neverovatan posao., i mislim da bi trebalo malo da uzmu odmor pre nego što neko drugi upadne u njega".

Misli Joe Russo-a o Wolverine kastingu za MCU mogle bi da se primene na X-Men franšizu u celini. Dark Phoenix se pojavio u bioskopima tek prošle godine, i iako nije bio hit na blagajnama ili kod kritike, još uvek postoje obožavaoci glumaca koji su preuzeli ove uloge tokom godina. Šef Marvel Studija, Kevin Feige, potvrdio je da će ovi likovi biti iskorišćeni, mada nije pružio precizan odgovor kada, što znači da je više nego verovatno na istoj talasnoj dužini kao i Russo.

Marvel Studios, kao i svi glavni studiji u ovom trenutku, ne snimaju previše, bilo gde u svetu. Industrija zabave prilično je zatvorena od sredine marta, što znači da će proći još duže pre nego što u MCU vidimo ili čujemo bilo kakve vesti o novom Wolverine-u. Uz to rečeno, Kevin Feige verovatno već godinama mapira povratak X-Men-a.

Hugh Jackman se nedavno oglasio na kastingu Wolverine-a objavivši šalјivu sliku na društvenim medijima sa braćom blizancima koja nose Wolverine odeću". Otkažite potragu za novim #Wolverine-om. Evo vam naslednika i rezerve, "našalio se glumac. Ko zna, možda će te bebe jednog dana posti u Weapon X za MCU.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila