•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Da li je zaplet „Mandalorijan“ iz 3. sezone zapravo „Knjiga o Bobi Fettu”?

Da li se još uvek oporavljate od epskog, emotivnog i vrlo otvorenog finala druge sezone Mandalorijanaca? Serija Ratovi zvezda Disney + zaključila je glavnu priču ispunjenu avanturama, u kojoj se titularni Mandalorijanac Din Djarin (Pedro Pascal) oprostio od svog majušnog partnera i privremenog štićenika, Grogua (zvanog Babi Ioda), pre nego što ga je poslao da postane džedaj. Finale je usledilo nakon zabavne, ali spore sezone 2, ispunjene sa dovoljno sporednih avantura, nekoliko iznenađujućih susreta i novih lokacija kako bi navijači bili primamljivi dok su iznosili relativno jednostavan zaplet.

Sa Mandalorian Season 2 u retrovizoru, lakše je fokusirati se i na velike stvari na horizontu u svemiru Ratova zvezda. Na Disneievom danu investitora 2020, Kathleen Kennedi najavila je neke od 10 novih predstojećih TV projekata Ratova zvezda, uključujući spinoff Ahsoka Tano, spinoff pod nazivom Rangers of the Nev Republic, seriju Lando Calrissian i nove detalje o seriji Obi-Van. Ono što nije najavljeno na Disneievom danu investitora 2020. je Knjiga o Bobi Fett to iznenađenje je sačuvano za odjavnu scenu The Mandalorian Season 2.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...