•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

DOMAĆI FILM PSI UMIRU SAMI U TAKMIČARSKOM PROGRAMU 47. FEST-A

Debitantski dugometražni film reditelja i scenariste Nikole Petrovića Psi umiru sami biće prikazan u srpskom takmičarskom programu predstojećeg 47. FEST-a. Drama sa elementima misterije i trilerskim zapletom biće prikazan u Kombank dvorani, 27. februara u 22h.

Viktor (Srđan Petrović) je bivši programer, koji napušta haotični život prestonice i vraća se u porodičnu kuću na Tari. Društvo mu pravi njegov najbolji prijatelj, pas Ares. Neplanirano Viktor u svoju kuću prima Milicu (Draginja Mileusnić), koja je privremeno došla da istražuje ekološke probleme Tare. Milica je distancirana i tajnovita, ali izgleda da se trudi da ne remeti Viktorovu izolaciju i mir. Viktor zatim saznaje je šef firme za koju je godinama radio u Beogradu ubijen. Inspektor Goran Mirković (Dragan Vujić Vujke) pokušava reši ovo ubistvo kao poslednji slučaj u svojoj karijeri, koji postaje njegov najteži i najveći izazov, i lični i poslovni.

Film je sniman u Beogradu i na prelepim predelima planine Tare, što ovom filmu daje dodatnu vizuelnu estetiku.

Glavne uloge u filmu tumače debitanti Srdjan Petrović i Mina Obradović, Dragan Vujić Vujke i Draginja Mileusnić, dok ćemo u ostalim ulogama gledati Miloša Timotijevića, Srdjana Žiku Todorovića, Nikolu Šurbanovića i Andreja Šepetkovskog.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...