•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

DOA: Dead or Alive (2006)

Brojni borci, stručnjaci u borilačkim veštinama, pozvani su da učestvuju u takmičenju DOA - Dead or Alive (Živ ili mrtav). Nakon što se okupe na ostrvu započinju međusobne borbe. Pobednik ide dalje, pobeđeni ide kući. Radnja se odvija oko četiri devojke koja započinju kao rivali, ali se udružuju da bi preživele. Naravno, ima tu i momaka i pratećih ličnosti.

Ono što treba reči je da je film ekranizacija istoimenog igračeg serijala, pa se u filmu pojavljuju isti karakteri kao i u igrama: Tina Armstrong (Jaime Pressly), Christie Allen (Holly Valance), Kasumi (Devon Aoki), Ayane (Natassia Malthe) and Helena Douglas (Sarah Carter).

Film ima prateću radnju, nije samo prazna borba. U recenzijama se mogu naći (čak i) pohvalne stvari i film nije namenjen isključivo ljubiteljima žanra borilačkih veština, već ga mogu sa uživanjem odgledati svi željni filmske akcije. Kada se tome pridodaju lepuškaste curice na ekranu, koje su više otkrivene nego obučene - eto prilike da se bar muški deo populacije odluči na gledanje.

NNT
Žanr:akcija, avantura
Godina:2006
Reziser:Corey Yuen
Scenario:J.F. Lawton, Adam Gross
Uloge:Jaime Pressly, Devon Aoki, Sarah Carter, Holly Valance
Uzrast:PG-13
Award:1 nominacija
Studio:Constantin Film Produktion
Zemlja:United States
Website:www.doa.film.de
Jezik:Engleski
Trajanje:87 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...