•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Crna svadba - Vikendom od 21h na Superstar TV

Serija „Crna svadba“ je psihološki triler kreatora Strahinje Madžarevića i Nemanje Ćipranića. Svetsku premijeru imala je na 27. Filmskom festivalu u Sarajevu. Prve dve epizode oduševile su publiku, a pred televizijske gledaoce serija stiže 23. oktobra! Iza ovog originalnog i drugačijeg TV projekta stoje produkcijska kuća Firefly i Telekom Srbija.

Radnja serije počinje u malom mestu u istočnoj Srbiji gde Mitar, inače miran i blag čovek, iznenada i na brutalan način ubija dvanaestoro svojih komšija. Pokušavajući da rasvetle motive zločina, Petar, pripadnik bezbednosne agencije i inspektori Tomić i Blagojević pozivaju Natašu, renomiranog psihologa, da kao sudski veštak utvrdi da li je Mitar psihički oboleo ili se iza zločina krije neki drugi motiv. Na put razotkrivanju misterije iza ovog zločina staju mnogi ljudski, ali neljudski faktori koji će uzdrmati sve okupljene oko brutalnih ubistava. Da li je u pitanju bolest, magija ili religija? Šta se krije iza priče koja nosi naziv po starom vlaškom obredu?

Spremite se, počinje #CrnaSvadba.

Uloge tumače:
Uliks Fehmiu, Jelena Đokić, Nikola Kojo, Slavko Štimac, Toni Mihajlovski, Filip Đurić, Borka Tomović, Anastasija Đurović, Nebojša Milovanović, Ljiljana Blagojević, Predrag Bjelac, Strahinja Blažić, Mlađan Crkvenjaš, Igor Benčina i mnogi drugi.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...