•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Cop Out (2010)

Ovaj film govori o dvojici dugogodišnjih partnera u policiji, koji se nalaze na tragu ukradenoj retkoj sličici bejzbol igrača i u tome se suočavaju sa nemilosrdnim gangsterom koji je opsednut raznim memorabilijama.

Ali pre nego što povrate dragocenu sličicu, prvo moraju da spasu meksičku lepoticu koja drži ključeve miliona dolara na računima u of-šor bankama – i koja je zbog njih već bila svedok visokoprofilnog ubistva. Iskusni detektiv Džimi Monro mora da proda svoju karticu sa likom bejzbol igrača Pafka, da bi mogao da plati ćerkino venčanje koje se približava. Ali, ako već sve može da pođe naopako...

Ukradu mu sličicu pre nego što uspe da uzme novac za nju. Pol Hodžiz je Džimijev „partner protiv zločina“ čija ga preokupacija navodnim neverstvom njegove žene onemogućava da se fokusira na svoj posao. Već u problemima, nemajući šta da izgube, Džimi i Pol moraju da prekrše sva pravila – uključujući i angažovanje okorelog lopova Dejva.

Ako se pre gledanja filma zna da je režiser Kevin Smith a da glavnu ulogu igra Bruce Willis možete pomisliti da će film Cop Out biti odlična akciona komedija, ali sem neke lagane zabave ništa nećete dobiti posebno od ovog filma. Među likovima maltene da nema hemije, radnja je jednostavna, linearna, glumci ne previše zainteresovani za film.

Žanr:akcija, komedija, krimi
Godina:2010
Reziser:Kevin Smith
Scenario:Robb Cullen, Mark Cullen
Uloge:Bruce Willis, Tracy Morgan, Juan Carlos Hernández
Uzrast:R
Box office:44.8M USD
Studio:Warner Bros. Pictures
Zemlja:United States
Website:wwws.warnerbros.fr/copout
Jezik:Engleski
Trajanje:107 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu