•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Confessions of a Sorority Girl (1994)

Film Confessions of a Sorority Girl koji je rađen kao tv drama u glavnim ulogama ima Jamie Luner, Alyssa Milano i Brian Bloom.

On govori o razmaženoj maloj bogatašici koja dolazi u školu Sestrinstva bez ikakve volje za učenjem. Širenje zlobnih glasina i zavađanje drugih su samo neke od stvari koje smatra zabavnim. Njeno ponašanje je sasvim očekivano udaljava od preostalih učenika.

Ona će pokušati da dominira svim studentima sa svoje klase, manipulišući muškarcima i zagorčavajući život ženama. Služiće se ucenom i podmetanjem laži da bi dobila šta želi, nagoveštavajući čak da je spremna da počini ubistvo.

Žanr:komedija, drama
Godina:1994
Reziser: Uli Edel
Scenario:Debra Hill, Gigi Vorgan
Uloge:Jamie Luner, Alyssa Milano, Brian Bloom
Uzrast:R
Studio: Drive-In Classics
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:82 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu