•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Citizen Verdict (2003)

Želeći da skrene pažnju sa afere vezana za svoju umešanost u kriminalne aktivnosti, Guverner Floride Bul Tajler odlučuje da pooštri kaznenu politiku prema delikventima, a televizijski producent Marti Rokman daje mu priliku da to uradi na marketinški najbolji način.

Rokman predlaže da organizuju rijaliti tv-šou, u kome bi se sudilo ubicama uživo pred kamerama, a gledaoci bi za to vreme imali priliku da glasaju da li je optuženi kriv ili ne. Ako više od 75% glasova bude u korist krivice, optuženi bi bio usmrćen u posebnom programu, koji bi se takođe prenosio uživo.

Guverner Tajler prihvata predlog i postavlja šou na televiziju. Prvi optuženi je Riki Kar, kome se sudi za ubistvo televizijskog voditelja. Slučaj, naravno, privlači veliku pažnju javnosti, a televizijska emisija postaje jedna od najgledanijih u Americi.

U ulozi producenta Rokmana pojavljuje se čuveni voditelj rijaliti emisija-Džeri Springer.

Žanr:drama
Godina:2003
Reziser:Philippe Martinez
Scenario:Tony Clarke, Kristina Hamilton-Grobler
Uloge:Armand Assante, Jerry Springer, Roy Scheider
Uzrast:R
Studio: Bauer Martinez Studios
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:97 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...