•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Cineplexx pakleno veče 11. juna od 20 časova

Paklena saga se vratila na veliko platno Cineplexx Niš bioskopa

Nezaboravno, pakleno veče u Cineplexx Niš bioskopu, povešće vas na najbržu vožnju života uz sjajan film i poklone partnera događaja. Budi deo paklene ekipe u petak 11. juna u 20 časova. Ulaznice su uveliko u prodaji na blagani bioskopa kao i putem aplikacije CineplexxRS.

Pakleno veče @Cineplexx održaće se 11. juna od 20 časova u Cineplexx Niš bioskopu uz neponovljivu glumu Vina Dizela, dobitnice Oskara Helen Miren, Šerliz Teron, Mišel Rodrigez, Tajrisa Gibsona, Krisa “Ludakrisa” Bridžisa, Džordana Brustera, Natali Emanuele i Sunga Kanga, zajedno sa Kurtom Raselom, a pojaviće se i dobitnica Gremi nagrade, Kardi Bi.

Veče će upotpuniti pokloni partnera događaja, koji će obezbediti osveženje, mogućnost da razvijemo dodatno fizičku snagu, ali i pružimo specijalan tretman našim automobilima.

Fit Pass je pripremio za sve posetioce vaučere koji obezbeđuju 50% popusta na premium paket, kao i jedno poklon iznenađenje. Za uvek glatku i nežnu kožu svi posetioci će dobiti NIVEA MEN Sensitive Shaving Foam mini poklon. Za bezbednu vožnju paklenim ulicama, Heineken 0.0 će obezbediti osveženje našim posetiocima. Vašim automobilima će dodatnu energiju pružiti Total ulja, koji daruju dva vaučera, kao i Petrol pumpe koje će dvoje Nišlija obradovati poklon majicom.

Bez obzira na to koliko si brz, niko ne može pobeći od svoje prošlosti. Dom Toreto vodi miran život sa Leti i njihovim sinom, malim Brajanom, ali oni znaju da opasnost uvek vreba izvan njihovog mirnog horizonta. Ovog puta pretnja će primorati Doma da se suoči sa gresima iz svoje prošlosti ako želi da spasi one koje najviše voli. Njegova ekipa se okuplja kako bi zaustavila vrhunskog vozača i veoma veštog ubicu koji namerava da uništi svet: čoveka koji je takođe slučajno i Domov napušteni brat, Džejkob. Akcija se odigrava širom sveta, od Londona i Tokija, od centralne Amerike do Edinburga i od tajnih bunkera Azerbejdžana do prepunih ulica Tbilisija.

Mnogo akcije, neviđene vratolomije i dobra energija očekuje vas na Pakleno veče@Cineplexx događaju 11. juna od 20 časova. Ulaznice su u prodaji.

Podeli:



Preporucujemo