•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

CineLink Talks: Može li dokumentarni film mijenjati svijet?

Rediteljice Judit Olah i Danijela Štajnfeld, sa rediteljem Đurom Gavranom i producentom Mikeom Lernerom bit će gosti panela Breaking the Silence - the power of documentary to bring change in society, koji će biti održan u okviru programa CineLink Talks 26. Sarajevo Film Festivala.

Panel će biti održan u srijedu, 19. augusta, sa početkom u 15 sati, a publika mu može pristupiti online na platformi Zoom uz meeting ID: 974 9116 8730.
Razgovor će moderirati Rada Šešić, selektorica Takmičarskog programa – dokumentarni film 26. Sarajevo Film Festivala.
Jedna od najvažnijih odlika dokumentarnog filma je mogućnost da se snime i prikažu životne teme važne najširoj publici, smatra Rada Šešić.
Svo troje odvažnih i izrazito talentiranih filmskih autora/ica, koji dolaze iz Mađarske, Srbije i Hrvatske, konkuriraju za Srce Sarajeva u Takmičarskom programu – dokumentarni film ovogodišnjeg Sarajevo Film Festivala, sa filmovima POVRATAK U EPIPO (Judit Olah,) ZACIJELI ME (Danijela Štajnfeld) i JEDNA OD NAS (Đuro Gavran,) a poveznica im je ista ili slična tema – seksualno zlostavljanje. Učesnici panela razgovarat će može li dokumentarni film uticati na društvenu svijest, pa čak i inicirati trajne promjene u društvu.
Razgovor će biti vođen na engleskom jeziku, broj slušalaca ograničen je na 1000, a pitanja će biti moguće postaviti putem chata.
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...