•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Chris Hemsworth će proći kroz najveću fizičku transformaciju za film o Hulku Hoganu

Poznati glumac Chris Hemsworth priprema se za utelovljenje jednog od najpoznatijih profesionalnih rvača svih vremena Hulka Hogana u novom Netflixovom filmu.

Uloga legende iz osamdesetih godina za 36-godišnjeg Hemswortha će predstavljati njegovu najveću fizičku transformaciju do sada.

Govoreći za Total Film, australijski glumac rekao je da će ovaj film biti zaista zabavan projekt.

"Kao što možete zamisliti, biće to suluda fizička priprema za ulogu. Moraću dobiti na masi više nego ikada, više nego što sam morao za ulogu Thora", rekao je Hemsworth.

Pored fizičke promene, Hemsworth će morati da radi kako bi izgradio stav rvača i njegov akcenat govora.

Glumac kaže kako je uzbuđen što će "zaroniti duboko u svet rvanja".

Dok se Chris raduje transformaciji u Hulka, dodao je kako ima još dosta vremena do snimanja filma s obzirom da ni on sam još nije video scenario.

Međutim, brojni kritičari već su se oglasili kazavši da Chris nije dovoljno jak da glumi Hogana. Ipak, čini se kako je glumac i više nego spreman prihvatiti izazov.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...