•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Chez nous (2017) - uskoro

Marin le Pen je poražena na francuskim izborima koji su doveli na vlast Emanuela Makrona, ali njena krajnje desničarska stranka sa svojom nacionalističkom, antiimigrantskom platformom, nastavlja da postoji kako bi nahranila strah i nezadovoljstvo koji su se rodili pobedom Donalda Trampa na američkim izborima. Ovo je naša zemlja je priča o samohranoj majci iz radničke klase na severu Francuske, koja se naivno odlučuje na kandidaturu za gradonačelnicu, predstavljajući Patriotski blok. Zahvaljujući šarmantnom Andreu Dusolijeru, u ulozi cenjenog gradskog lekara, retorika populista preuzima kontrolu nad umom biračkog tela. U filmu se pojavljuje i Katarina Žakob u ulozi plavokose liderke koja se nikada nije susrela sa nezadovoljnom gomilom koju nije mogla učiniti još gnevnijom.

Glumci: Emilie Dequenne, André Dussollier, Guillaume Gouix, Catherine Jacob
Režiser: Lucas Belvaux

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu