•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Change of Plans (2011)

Radnja se vrti oko Sally (Brooke White) i Jason Danville (Joe Flanigan), koji su duboko zaglavili u roditeljstvo nakon što Sallyn najbolji prijatelj i mentor umire i ostavlja joj četvoro dece da se stara o njima.

Zverinjak dece čine deca iz celog sveta, zato što je Sallyn prijatelj bio Peace Corps - tip koji su prikuplja siročad na svojim putovanjima i pokušajima da spasi svet.

U početku, Sally i Jason ne žele svu decu, govoreći socijalnoj radnici da nemaju knjigu za čuvanje dece uz to Sally "ne ume da kuva". Ali na kraju socijalna radnica (Phylicia Rashad) ih nagovara da se decu pričuvaju barem privremeno.

Na kraju, nakon nekoliko nezgoda, uznemireni mališani plaču kada saznaju pravu istinu o svojim roditeljima a Sally i Jason su naučili da vole decu i žele ih zadržati. Ali to nije tako lako...

Žanr:komedija, drama, porodični
Godina:2011
Reziser:John Kent Harrison
Scenario:Karen Hall, John Kent Harrison
Uloge:Justin Kelly, Brooke White, Joe Flanigan
Studio:Muse Entertainment Enterprises
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:125 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...