•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Chadwick Boseman deo honorara dao kolegenici jer je produkcija nije dovoljno plaćala

Glumica Sienna Miller je, prisećajući se svog kolege i holivudske zvezde Chadwicka Bosemana kazala da joj je on dao deo svoje plate kada su radili na filmu "21 bridges" jer joj nisu hteli platiti onoliko koliko je tražila.

Ovaj par je glumio detektive u trileru koji je objavljen prošle godine, a zbog razlike u honoraru koja je u Hollywoodu uobičajena kada je reč o muškarcima i ženama, Boseman je odlučio deo svog honorara dati njoj kako bi ublažio polnu neravnopravnost.

Miller je rekla kako je svima pa i njoj jasno da su u Hollywoodu prisutne nejednakosti, zbog toga nije ni tražila previsoku platu, međutim nije dobila ni cifru koju je tražila.

"Chadwick je na kraju donirao deo svoje plate kako bih ja dobila onoliko novca koliko sam tražila i rekao je da sam zaslužila da mi se toliko plati", prisetila se ona.

Ona kaže kako je taj potez neviđen u filmskoj industriji.

"Radilo se o neverovatnoj stvari. Takvo nešto se jednostavno ne događa. Teško je i zamisliti nekog drugog muškarca da bi postupio sa ovolikim poštovanjem prema kolegi", rekla je.

Zvezda "Black Panthera" Chadwick Boseman preminuo je ranije ove godine od raka, a na filmu "21 bridges" je, osim što je glumio, bio i producent. Ovaj film je jedan od poslednjih koje je snimio pre nego što je preminuo.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...