•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Catherine Zeta-Jones otkrila kako će proslaviti 20 godina braka s Michaelom Douglasom

Šta pokloniti supružniku nakon dve decenije uspešnog braka? Poznata glumica Catherine Zeta-Jones ima jednostavan odgovor - suprugu Michaelu Douglasu pokloniće poljubac.

U ekskluzivnom intervjuu za People, glumica se dotakla teme proslave 20. godišnjice braka, kazavši kako ona i Douglas zbog pandemije koronavirusa ne žele planirati veliku zabavu.

"Naprotiv, 18. novembra ću podići svoju zaštitnu masku, poljubiti svog supruga i zatim je ponovo staviti", nasmejano je objasnila.

Zeta-Jones je naglasila kako se ove godine trude pridržavati mera koje su ranije uvedene zbog pandemije koronavirusa. Istakla je kako bi bilo lepo okupiti prijatelje i proslaviti važnu godišnjicu, ali to ne žele raditi dok se situacija u državi ne popravi.

Dodala je kako uživa u vremenu koje provodi u karatinu sa Douglasom, njihovim 19-godišnjim sinom Dylanom i 17-godišnjom kćerkom Carys.

"Odjednom smo svi ponovo zajedno, dok smo inače razdvojeni jer Dylan već neko vreme ne živi s nama, Carys studira u Švajcarskoj, a mi radimo. Stvarno uživamo, sviđa mi se ovo vreme koje provodimo u kući", kaže Zeta-Jones.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu