•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Catherine Keener će biti partnerka Tom-u Hanks-u u filmu „Captain Phillips“

Glumica Catherine Keener („Being John Malkovich“, „The 40-Year-Old Virgin“) je odabrana da igra ženu Kapetana Phillips-a. Njen partner će biti Tom Hanks u ovoj istinitoj priči o čoveku koga su kao taoca uzeli pirati.

Kapetan Richard Phillips je bio glavni na brodu koga su aprila 2009. godine oteli pirati. On je hrabro ponudio sebe kao taoca kako bi zaštitio članove posade i tako je proveo tri dana u zatvoru, pre nego što su ga spasili američki vojnici.

Film je zapravo zasnovan na memoarima pravog kapetana Phillips-a, koji nose naziv: “ A Captain's Duty: Somali Pirates, Navy SEALS, and Dangerous Days at Sea“, a očekuje se da će snimanje uskoro početi.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...