•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Candyman dobija novi datum izlaska u oktobru, The Purge 5 je odložen do 2021. godine

Još jedan dan, još jedan krug kašnjenja datuma izlaska za nadolazeće filmove. Ovog puta Universal Pictures je odlučio da napravi još izmena sa njegovim kalendarom izdanja. To dolazi na štetu fanova horora jer nekoliko očekivanih nastavaka stiže znatno kasnije nego što se očekivalo. Candyman, kao i The Purge 5, su oba pomerena, a potonji naslov je dobro poguran u 2021. godinu.

Prvo, imamo Candyman-a. Predstojeći nastavak u franšizi horora imaće premijeru 16. oktobra. Dugo očekivani nastavak u seriji, koji dolazi od režisera Nia DaCosta-e, a producirao ga je Get Out-ov Jordan Peele, Get Out, prvobitno je trebalo da stigne u junu kao deo Universal letnje ponude. Sa zatvaranjem bioskopa koje je započelo u martu, oni su odlučili da ga pomere u aprilu na 25. septembar. Ali, kako je neizvesnost ponovnog otvaranja bioskopa, studio je odlučio da mu pruži malo više slobodnog prostora. Yahya Abdul-Mateen, Teyonah Parris i Colman Domingo glume, sa originalnim Candyman-om Tony Todd-om postavlјenim u nekoj ulozi. Iako njegova uloga ostaje misteriozna.

Nastavljamo dalje, The Purge 5, zvanično nazvana The Forever Purge, je dobio novi datum izlaska. Nastavak bi trebalo da stigne 9. jula 2021. Najnoviji nastavak u franšizi prvobitno se očekivao ovog leta. Međutim, u maju, to je odloženo na neodređeno vreme. Studio je odlučio da to prebaci za sledeću godinu. Everardo Gout (Luke Cage) režira, radeći prema scenariju kreativca franšize James DeMonaco-a. Očekuje se da će ovaj nastavak preseliti seriju van glavnih metropolitatskih oblasti. Pored toga, nije otkriveno mnogo toga drugoga.

Ostala veća kašnjenja bila su sa Halloween Kills i Halloween Ends. Prethodno najavlјeni nastavci za Halloween 2018. godine trebalo je da budu objavlјeni ove i sledeće godine. Umesto toga, Halloween Kills je gurnut čitavu godinu do 15. oktobra 2021. godine, a Halloween Ends je to uradio isto, a sada je postavlјeno za 14. oktobar 2022. Jamie Lee Curtis ponovo će ponoviti njenu ulogu Laurie Strode koja kreće na Michael Myers-a, sa David Gordon Green-om koji se vraća u režiju. Candyman će pokušati da popuni prazninu Halloween sada kada će Micahel Myers čekati još godinu dana da se vrati u Haddonfield.

Universal je ove godine već primio udarac, jer je studio već odložio nekoliko glavnih naslova za sledeću godinu. Minions: The Rise of Gru, Fast & Furious 9 i Sing 2 su svi gurnuti u 2021. godinu, a dugo očekivana Wicked adaptacija u potpunosti je uklonjena iz kalendara. AMC, Regal i Cinemark bi trebalo da otvore njihove bioskope krajem meseca. Prvi blockbusteri za puštanje su Christopher Nolan-ov triler Tenet i Disney-eva akcija uživo rimejk Mulan. Međutim, i datumi njihovog objavlјivanja pomeraju se za kasnije takođe.

Podeli:



Preporucujemo