•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Burak Ozčivit (Burak Özçivit) - Malkodžolu Bali Bej

Burak Ozčivit je mladi turski glumac. Rođen je 24. decembra 1984. godine u Istanbulu u Turskoj. Našoj publici je poznat po ulozi Bali Bega u popularnoj seriji ‘Sulejman Veličanstveni’. Ovaj zgodni glumac je već postao miljenik ženskog dela publika, budući da je njegov fizički izgled jako dopadljiv. Međutim, “tužna” vest za sve devojke je ta da je mladi miljenik žena u srećnoj vezi sa prelepom devojkom po imenom Džejlan. Pomenuta dama je kćerka bogataša Dželala i modne kreatorke Šebnem Čapa.

Filmografija:

Magnificent Century (2011)

Küçük Sirlar (2010)

Baba ocagi (2008 – 2009)

Zoraki koca (2007 – 2008)

Musallat (2007)

Beyaz show (2007)

Podeli:



Preporucujemo

Otvoren filmski festival u Kanu
Cineplexx Porodični dan za pamćenje uz novu družinu
Girl (2019) - uskoro
Sutra je premijera filma Nebeska tema o Vladi Divljanu
Blake Lively i Ryan Reynolds uskoro će treći put postati...
'Meri ubija ljude': Sve što znamo o trećoj sezoni napete...
Gräns (2019) - uskoro
Kazuo Hara o svojim filmovima: Najdraži mi je film...
Šest filmova u domaćem takmičarskom programu 12. Beldocsa
Breakthrough (2019) (2019)
Nebeska tema (2019) - uskoro
Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile (2019) (2019)
Objavljen prvi trailer dugoočekivanog Marvelovog filma...
La paranza dei bambini (2019) - uskoro
Kratki film Maše Šarović premijerno prikazan u Kanu
After (2019) (2019)
Kira Najtli očekuje drugo dete
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 9. do 15. maja
Novo priznanje za film "Šavovi"
PRVI TREJLER ZA FILM "ORTACI NA TOČKOVIMA" - U bioskopima...
Preminula legendarna holivudska glumica Doris Day
Wonder Park (2019) (2019)
Fighting With My Family (2019) (2019)
PAD AMERIČKOG CARSTVA od sutra u bioskopima
Otvorena izložba sa ličnim stvarima Odri Hepbern
Transit (2018) (2018)
Men in Black: International (2019) - uskoro
George Clooney neće biti kum sinu princa Harryja i Meghan...
Film Nebeska tema o Vladi Divljanu u bioskopima
Skyline (2010) (2010)