•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Burak Ozčivit (Burak Özçivit) - Malkodžolu Bali Bej

Burak Ozčivit je mladi turski glumac. Rođen je 24. decembra 1984. godine u Istanbulu u Turskoj. Našoj publici je poznat po ulozi Bali Bega u popularnoj seriji ‘Sulejman Veličanstveni’. Ovaj zgodni glumac je već postao miljenik ženskog dela publika, budući da je njegov fizički izgled jako dopadljiv. Međutim, “tužna” vest za sve devojke je ta da je mladi miljenik žena u srećnoj vezi sa prelepom devojkom po imenom Džejlan. Pomenuta dama je kćerka bogataša Dželala i modne kreatorke Šebnem Čapa.

Filmografija:

Magnificent Century (2011)

Küçük Sirlar (2010)

Baba ocagi (2008 – 2009)

Zoraki koca (2007 – 2008)

Musallat (2007)

Beyaz show (2007)

Podeli:



Preporucujemo

Escape Room (2019) - uskoro
Ralph Breaks the Internet (2018) (2018)
The Upside (2019) - uskoro
The Mule (2018) - uskoro
Before Midnight (2013) (2013)
Repertoar bioskopa Cineplexx Niš od 10. do 16. januara
The Grinch (2018) (2018)
Film "Aquaman" ruši sve rekorde, zaradio već 822 miliona...
Džulijet - Ladies Night u bioskopu Vilin Grad
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 10. do 16. januara
The LEGO Movie 2: The Second Part (2019) - uskoro
Creed II (2018) (2018)
Halloween (2018) (2018)
ALTERNATIVE FILM/VIDEO 2018 NA BIS: LISTA ZNAČAJNIH...
Leonardo DiCaprio svedočio protiv Jho Lowa zbog pronevere...
Drama "Arctic" donosi neverovatnu priču o preživljavanju
Koji Ratovi zvezda su najbolji film?
PETAR PAN I MAGIČNA KNJIGA NEDOĐIJE NAJGLEDANIJI CRTANI...
Meghan Markle nude šest miliona dolara za dva minuta u...
Vice (2019) - uskoro
Film "Bohemian Rhapsody" i glumac Rami Malek dobitnici...
Kevin Spacey se pojavio na sudu, ali se nije izjasnio oko...
DIZNIJEVA AVANTURA "RALF RASTURA INTERNET - RAZBIJAČ RALF...
Bohemian Rhapsody (2018) (2018)
Elliot the Littlest Reindeer (2018) - uskoro
Repertoar bioskopa Cineplexx Niš od 3. do 9. januara