•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Burak Ozčivit (Burak Özçivit) - Malkodžolu Bali Bej

Burak Ozčivit je mladi turski glumac. Rođen je 24. decembra 1984. godine u Istanbulu u Turskoj. Našoj publici je poznat po ulozi Bali Bega u popularnoj seriji ‘Sulejman Veličanstveni’. Ovaj zgodni glumac je već postao miljenik ženskog dela publika, budući da je njegov fizički izgled jako dopadljiv. Međutim, “tužna” vest za sve devojke je ta da je mladi miljenik žena u srećnoj vezi sa prelepom devojkom po imenom Džejlan. Pomenuta dama je kćerka bogataša Dželala i modne kreatorke Šebnem Čapa.

Filmografija:

Magnificent Century (2011)

Küçük Sirlar (2010)

Baba ocagi (2008 – 2009)

Zoraki koca (2007 – 2008)

Musallat (2007)

Beyaz show (2007)

Podeli:



Preporucujemo

ASIMETRIJA u bioskopima od 30.1.
Racetime (2018) - uskoro
Spike Lee je prvi Afroamerikanac koji će biti predsednik...
21 Bridges (2019) - uskoro
"Džokeru" 11 nominacija za BAFTA nagrade
Le prince oublié (2020) - uskoro
Francuski režiser optužen za zlostavljanje maloletnice
Warner Bros počinje da koristi veštačku inteligenciju za...
Najpoznatiji detektivi su na Pickbox NOW: Poaro / Inspektor...
Svečano otvoren festival Kustendorf na Mećavniku
Kameron pokazao koncept Avatar 2
Novi film Miloša Bikovića za dan zaradio tri miliona evra
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 16. do 22. januara
KATRIN DANEV I KJARA MASTROJANI ZAJEDNO U FILMU KLER DARLING
Azilanti (Asylum City) – nova izraelska serija na Pickbox...
"Četiri ruže" u Crnoj Gori od 9. januara
Prvi put u istoriji korejski film kandidat za "Oscara"
Veče za muškarce uz film "Loši momci zauvek"
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 09. do 15. januara
,,Loši momci zauvek” na Action night događaju 16....
Asimetrija (2019) - uskoro
Preminula Neda Arnerić
„Vocek“ uživo iz Metropolitena
Upoznajte Jareda Letoa kao novog Marvelovog antijunaka
Globalni box office prošle godine prešao granicu od 42...
Karte u prodaji za LED 2
Star Wars: Episode IX - The Rise of Skywalker (2019) (2019)
BILI AJLIŠ NAPISALA NASLOVNU NUMERU ZA NOVI FILM O BONDU
ROSSI FEST od 25. do 28. januara u Narodnom pozorištu
Repertoar Cineplexx Niš bioskopa od 16. do 22. januara