•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Burak Ozčivit (Burak Özçivit) - Malkodžolu Bali Bej

Burak Ozčivit je mladi turski glumac. Rođen je 24. decembra 1984. godine u Istanbulu u Turskoj. Našoj publici je poznat po ulozi Bali Bega u popularnoj seriji ‘Sulejman Veličanstveni’. Ovaj zgodni glumac je već postao miljenik ženskog dela publika, budući da je njegov fizički izgled jako dopadljiv. Međutim, “tužna” vest za sve devojke je ta da je mladi miljenik žena u srećnoj vezi sa prelepom devojkom po imenom Džejlan. Pomenuta dama je kćerka bogataša Dželala i modne kreatorke Šebnem Čapa.

Filmografija:

Magnificent Century (2011)

Küçük Sirlar (2010)

Baba ocagi (2008 – 2009)

Zoraki koca (2007 – 2008)

Musallat (2007)

Beyaz show (2007)

Podeli:



Preporucujemo

What Men Want (2019) (2019)
Film "Balkanska međa" u bioskopu Vilin Grad
7 novih evropskih serija na Pickboxu koje vredi pogledati
Happy Death Day 2U (2019) (2019)
Miloš Biković u bioskopu Cineplexx Niš
Mia and the White Lion (2019) - uskoro
LORO - FILM O KONTROVERZNOM ITALIJANSKOM POLITIČARU
Otvoren konkurs za jednogodišnje profesionalno...
Hongkonška škola borilačkih veština u seriji Into the...
Miloš Biković u bioskopu Cineplexx Niš
Cold Pursuit (2019) (2019)
Oskarovci na Beldocsu
Svetosti tiha (2019) - uskoro
Šavovi (2019) - uskoro
ZASTRAŠUJUĆI FILM "MI" STIŽE U BIOSKOPE I POMERA GRANICE...
Film 'Šavovi' od četvrtka u bioskopu Vilin Grad
"MIA I BELI LAV" U BIOSKOPIMA OD ČETVRTKA 21. MARTA
Fleuve noir (2019) - najava
Legendarni japanski režiser Kazuo Hara stiže na Beldocs
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 21. do 27. marta
Captain Marvel (2019) (2019)
KUGAR TAUN: Zašto vredi pogledati sjajni sitkom sa Kortni...
Vincent Cassel u filmu CRNA REKA u bioskopima od 21. marta
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 14. do 20. marta
Alita: Battle Angel (2019) (2019)
Repertoar bioskopa Cineplexx Niš od 14. do 20. marta
Reperoar bioskopa Cineplexx Niš od 21. do 27. marta
John Wick: Chapter 3 - Parabellum kolekcija likova na...
Loro (2018) - uskoro
Serenity (2019) (2019)