•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Burak Ozčivit (Burak Özçivit) - Malkodžolu Bali Bej

Burak Ozčivit je mladi turski glumac. Rođen je 24. decembra 1984. godine u Istanbulu u Turskoj. Našoj publici je poznat po ulozi Bali Bega u popularnoj seriji ‘Sulejman Veličanstveni’. Ovaj zgodni glumac je već postao miljenik ženskog dela publika, budući da je njegov fizički izgled jako dopadljiv. Međutim, “tužna” vest za sve devojke je ta da je mladi miljenik žena u srećnoj vezi sa prelepom devojkom po imenom Džejlan. Pomenuta dama je kćerka bogataša Dželala i modne kreatorke Šebnem Čapa.

Filmografija:

Magnificent Century (2011)

Küçük Sirlar (2010)

Baba ocagi (2008 – 2009)

Zoraki koca (2007 – 2008)

Musallat (2007)

Beyaz show (2007)

Podeli:



Preporucujemo

Palić Film Festival - Najbolji evropski dokumentarci i...
NAJOČEKIVANIJA PORODIČNA AVANTURA 'KRALJ LAVOVA' U...
The Angry Birds Movie 2 (2019) - uskoro
Blinded by the Light (2019) - uskoro
Predstavljen takmičarski program 26. Festivala evropskog...
Repertoar bioskopa Cineplexx NIŠ od 11. do 17. jula
NE PROPUSTITE NAJBOLJI AKCIONI FILM OVE GODINE "PAKLENE...
PREMIJERA FILMA "ORTACI NA TOČKOVIMA" U SREDU 10. JULA
Repertoar bioskopa Cineplexx Niš od 4. do 10. jula
The Kitchen (2019) - uskoro
5 vrhunskih britanskih serija na Pickbox NOW
Džon Travolta i Morgan Frimen prvi put zajedno glume u...
Angel Has Fallen (2019) - uskoro
Preminuo glumac Rip Torn
Uskoro premijera druge sezone serije Teror:Ozloglašeni
Palić Film Festival - Best of Europe 2018
Neočekivano poreklo Johna Wicka
Željko Bebek nakon 25 godina samostalno u Nišu
ITALIJANSKI FILM "ČAROBNE NOĆI" U BIOSKOPIMA OD 18. JULA
Comedy Night pružiće dobar provod i razlog za smeh
Antonio Banderas - Živim misteriozan život
Druga sezona serije PREDSTRAZA, snimljene u Srbiji,...
Escape plan 3: The Extractors (2019) - uskoro
Palić Film Festival - Omaž dobitnicima nagrade...
NEZABORAVNA ANIMIRANA AVANTURA "TABALUGA" OD SUTRA U...
Palić Film Festival - Mladi duh Evrope na Paliću
Nagrada Aleksandar Lifka za Rajka Grlića
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 11. do 17. jula
Dve nove fantazi serije na Pickbox NOW – „Uskrsnuće“...
Letnja sezona voljenih opera