•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Burak Ozčivit (Burak Özçivit) - Malkodžolu Bali Bej

Burak Ozčivit je mladi turski glumac. Rođen je 24. decembra 1984. godine u Istanbulu u Turskoj. Našoj publici je poznat po ulozi Bali Bega u popularnoj seriji ‘Sulejman Veličanstveni’. Ovaj zgodni glumac je već postao miljenik ženskog dela publika, budući da je njegov fizički izgled jako dopadljiv. Međutim, “tužna” vest za sve devojke je ta da je mladi miljenik žena u srećnoj vezi sa prelepom devojkom po imenom Džejlan. Pomenuta dama je kćerka bogataša Dželala i modne kreatorke Šebnem Čapa.

Filmografija:

Magnificent Century (2011)

Küçük Sirlar (2010)

Baba ocagi (2008 – 2009)

Zoraki koca (2007 – 2008)

Musallat (2007)

Beyaz show (2007)

Podeli:



Preporucujemo

Netflix će objavljivati novi film svake nedelje u 2021....
Another Round (Druk) (2020) (2020)
’Rubik's Cube’ film i kviz su već u procesu realizacije
’Mallrats 2’ vraća celu ekipu Kevin Smith-ovog...
Tom & Jerry (2021) - uskoro
John Cena tvrdi da je ‘Fast & Furious 9’ dobar razlog...
Repertoar Cineplexx Niš bioskopa od 14. do 20. januara
I Robert Pattinson je bio na audiciji za ulogu u filmu...
Reboot filma ’Knight Rider’ još uvek nije dobio...
Upgrade (2018) (2018)
GLUMAC IVAN MIHAILOVIĆ U UZBUDLJIVOJ AVANTURI "JAKARI I...
Mandy Patinkin je imao katastrofalnu audiciju za Disneyev...
Srpski filmovi i srpske manjinske koprodukcije u programima...
’A Quiet Place 3’ dobija novog režisera i datum...
Srpski projekti na predstojećem koprodukcionom marketu u...
Keanu Reeves priznaje da je uvek želeo da igra Wolverine-a
Projekat Pukotine u ledu novog filma Maje Miloš podržan i...
Režiser filma ’Speed’ želi da se Keanu Reeves vrati...
Kreator američke serije "The Office" negirao glasine o...
Mickey Kelley (Born a Champion) (2021) - uskoro
Finiks opet u glavnoj ulozi u nastavku Džokera?
Ko je i zašto provalio u kuću Džonija Depa
Queen Latifah i Robert Duvall pridružuju se Sandler-ovoj...
The Truffle Hunters (2020) - uskoro
Colin Firth će se boriti protiv zombija u akcionoj...
Otkriveno koju epizodu „Prijatelja“ gledaoci najviše...
Chaos Walking (2021) - uskoro
Film Quo Vadis Aida Jasmile Žbanić dostupan još 7 dana...
Anne Hathaway se izvinjava zbog negativne reakcije na film...
Reditelj "Parazita" predsedavaće žirijem 78. Festivala u...