•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Burak Ozčivit (Burak Özçivit) - Malkodžolu Bali Bej

Burak Ozčivit je mladi turski glumac. Rođen je 24. decembra 1984. godine u Istanbulu u Turskoj. Našoj publici je poznat po ulozi Bali Bega u popularnoj seriji ‘Sulejman Veličanstveni’. Ovaj zgodni glumac je već postao miljenik ženskog dela publika, budući da je njegov fizički izgled jako dopadljiv. Međutim, “tužna” vest za sve devojke je ta da je mladi miljenik žena u srećnoj vezi sa prelepom devojkom po imenom Džejlan. Pomenuta dama je kćerka bogataša Dželala i modne kreatorke Šebnem Čapa.

Filmografija:

Magnificent Century (2011)

Küçük Sirlar (2010)

Baba ocagi (2008 – 2009)

Zoraki koca (2007 – 2008)

Musallat (2007)

Beyaz show (2007)

Podeli:



Preporucujemo

PETI FESTIVAL META FILMA - Od 22. do 24. oktobra u Art...
Moj jutarnji smeh (2020) - uskoro
Boycie in Belgrade (2020) - uskoro
Soul (2020) - uskoro
Uoči druge sezone serije "The Witcher" Netflix otkrio prvi...
17. BALKANIMA - Evropski festival animiranog filma u Domu...
Tom Kruz snima sedmu "Nemoguću misiju" u Rimu
’Synchronic’ trejler vodi Anthony Mackie-a i Jamie...
Modnom revijom i filmom "Nezavisne" do snažne poruke svim...
Voji Brajoviću uručena nagrada "Pavle Vuisić"
Filmski centar Srbije u poseti snimanju „Zlatnog...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 08. do 14. okrobra
Repertoar Cineplexx Niš bioskopa od 15. do 21. oktobra
Gal Gadot će tumačiti ulogu legendarne kraljice Egipta u...
Premijera filma Živ čovek Olega Novkovića na 30....
55. Filmski susreti u Cineplexx Niš bioskopu
Povratak Porodice Adams
Kiran Najtli na Ladies Night događaju u Cineplexx...
Bojsi stiže na veliko platno
Les Traducteurs (2020) - uskoro
Sutra počinje Festival BALKANIMA 2020 u Domu kulture...
Urfin Dzhyus vozvrashchaetsya (2020) - uskoro
U naredne dve godine u bioskope stiže 12 filmova o...
JEDAN SASVIM NORMALAN DEČKO A.S. (25) u bioskopima od...
Dugoočekivani film "The Batman" zbog koronavirusa ipak...
GoetheFEST od 29. oktobra do 4. novembra
Cineplexx ne odustaje od investiranja u Srbiju i dovodi...
Najgledaniji domaći filmovi u protekloj decenji
Repertoar Cineplexx Niš bioskopa od 8. do 14. oktobra
Ivan Ikić nagrađen na festivalu u Kini