•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Burak Ozčivit (Burak Özçivit) - Malkodžolu Bali Bej

Burak Ozčivit je mladi turski glumac. Rođen je 24. decembra 1984. godine u Istanbulu u Turskoj. Našoj publici je poznat po ulozi Bali Bega u popularnoj seriji ‘Sulejman Veličanstveni’. Ovaj zgodni glumac je već postao miljenik ženskog dela publika, budući da je njegov fizički izgled jako dopadljiv. Međutim, “tužna” vest za sve devojke je ta da je mladi miljenik žena u srećnoj vezi sa prelepom devojkom po imenom Džejlan. Pomenuta dama je kćerka bogataša Dželala i modne kreatorke Šebnem Čapa.

Filmografija:

Magnificent Century (2011)

Küçük Sirlar (2010)

Baba ocagi (2008 – 2009)

Zoraki koca (2007 – 2008)

Musallat (2007)

Beyaz show (2007)

Podeli:



Preporucujemo

Emma Stone: ‘Anksioznost je u suštini strah’
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 12. do 18. septembra
Kuda Ići - umreži se, zajedno smo jači
Miloš Biković otvara 12. Leskovački film festival LIFFE
The Devil-Doll (1936) (1936)
Fiend Without a Face (1958) (1958)
FILM "DAUNTONSKA OPATIJA" OD ČETVRTKA 12.9. U SVIM...
Predstavljen program 12. LIFFE festivala
Veče za dame - Ladies Night uz francuski blokbaster “Ona...
X The Unknown (1956) (1956)
Filmski festival u Veneciji: Zlatni lav "Jokeru" Todda...
Repertoar bioskopa Cineplexx Niš od 5. do 11. septembra
JUBILARNI 15. KIDS FEST PORUČUJE "Mali korak za tebe,...
Četrnaest predstava iz celog sveta u takmičarskom...
Polaroid (2019) - uskoro
Haunt (2019) - uskoro
Doubles Vies (2019) - uskoro
Downton Abbey (2019) - uskoro
"Kralj Petar Prvi" srpski kandidat za "Oskara"
Xtro (1982) (1982)
Leskovački film festival - Sedam srpskih filmova u...
Hoakin Finiks: Nisam želeo da Džokera definišu kao...
Leskovački filmski festival - Dve premijere: Regionalni...
Festival „Green steps“ u Stepojevcu, 27. i 28. septembar
Američka kritika oduševljena filmom „Teret“
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 05. do 11. septembra
DISNEY ON ICE ČAROLIJA NA LEDU - OD SEPTEMBRA NOVA...
Dženifer Lopez objavila kako se spremala za ulogu...
Nastavak filma "To": Stiven King biće još bogatiji
Buck Rogers in the 25th Century (1979) (1979)