•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bucky postaje Captain America, razmatrali su pisci Endgame-a

Pisci Avengers: Endgame otkrivaju da je Bucky (Sebastian Stan) nakratko razmatran za sledećeg Captain America. Na kraju filma koji su režirali Joe i Anthony Russo, Steve Rogers (Chris Evans) odlučuje da se konačno udalјi od njegove superherojske tezge, prosledivši štit i efektno, plašt Sam Wilson-u (Anthony Mackie). To je iznenadilo i razočaralo neke lјude, posebno one koji su se nadali da će videti kako Bucky preuzima na sebe ličnost superjunaka na velikom ekranu.

Steve i Bucky najduže su bili prijatelјi, ali nakon niza tragedija koje su imale za rezultat ispiranje mozga HYDRA operativca poznatog kao Winter Soldier, njihova veza testirana je u Captain America: Civil War. Dogodilo se ponovo u Avengers: Infiniti War, gde je Thanos (Josh Brolin) izbrisao polovinu života u svemiru. Nakon što se na kraju Endgame-a sve vratilo u normalu, par se ponovo ujedinio samo da bi se oprostio jedan od drugog dok Steve odustaje od Avenger zvezde ukrašene šljokicama, dok Bucky nastavlјa sa njegovom rehabilitacijom. Nažalost, za one koji su se mučili da vide kako Bucky nosi ikonični štit nakon njegovog najbolјeg drugara, Marvel Studios je imao na umu drugačiji plan.

Kao što fanovi znaju, Sam je sada spreman da bude MCU-ov naredni Captain America, ali to nije uvek bio slučaj. Avengers: Endgame pisci Christopher Markus i Stephen McFeely otkrili su se tokom žurke za film da su nakratko razmatrali da Bucky bude izabran za Steve-ovog naslednika za štit. Međutim, oni su na kraju odbacili ideju jer Sam bolјe pristaje uz idealizam Captain America.

Sa Steve-ovim pretpostavlјenim penzionisanjem u Avengers: Endgame, Stan je upitan o mogućnosti nasleđivanja plašta Captain America u MCU. Stan će se prepustiti, iznoseći njegovo mišlјenje o tome, ali bez davanja nagoveštaja da postoji još jedan naslednik štita. Nakon što je film izašao, a za Sem-a je potvrđeno da je sledeći Captain America, glumac je nekoliko puta branio Steve-ovu odluku, objašnjavajući da se to svodilo na činjenicu da je Bucky još uvek delo u toku. Koliko je cool da se bude sledeći vlasnik štita, to dolazi sa sopstvenim nizom odgovornosti. Povrh svega, postoji dodatni pritisak da se dobro izvede jer je Steve za junaka postavio prilično visoki nivo.

Steve je zapravo odjeknuo Markusove i McFeely-eve misli u Avengers: Endgame. Neposredno pre nego što je putovao unazad kako bi vratio kamenje, rekao mu je da je dobar čovek - odjekujući isto što mu je rekao i Abraham Erskine (Stanley Tucci) pre nego što je nabavio serum Super Soldier. To, međutim, ne znači da Bucky nije dobar momak. U njegovoj osnovi on jeste, ali ima puno ličnog prtlјaga koga je potrebno da se prvo reši. Nepravedno je opravdati njegov napredak u rehabilitaciji samo zato da bi mogao da obavlјa ulogu koja bi od njega zahtevala previše odjednom. Iako neće da bude sledeći Captain America, Bucky-eve avanture nastavlјaju se kako se pridružuje Sam-u u predstojećem Disnei + show-u, The Falcon i Winter Soldier.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....