•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Brendan Frajzer se vratio u stilu i sa suzama na licu

Glumac, Brendan Frajzer ponovo je bio u centru pažnje na Venecijanskom filmskom festivalu i dobio je pohvale za svoju ulogu u predstojećem filmu Darena Aronofskog, "Kit".

53-godišnji glumac zadržao je prisebnost dok je hodao crvenim tepihom slavnog festivala, samo da bi se rasplakao jednom u bioskopu dok ga je publika ispraćala šestominutnim aplauzom za njegovu glumu u filmu.

Frajzer se uglavnom držao podalje od svetla reflektora tokom oporavka od povreda zbog izvođenja mnogih vratolomija na ekranu. Takođe bio je pogođen mentalnim posledicama navodnog incidenta se*sualnog napada koji se dogodio 2003. god.

Ponovo se vraća na filmsko platno za ulogu za koju mnogi veruju da bi mogla biti kandidat za Oskara, u ulozi Čarlija, 270 kilograma teškog homoseksualca koji se oseća kao da mu se život bliži kraju.

Slavni holivudski glumac je bio primetno dirnut reakcijom na film da je jedva mogao ustati dok je publika aplaudirala nakon što je počela odjava filma.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....