•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bred Pit, Harison Ford i Hali Beri među prezenterima ovogodišnjeg Oskara

Američka Akademija filmskih nauka i umetnosti objavila je spisak poznatih ličnosti koji će biti prezenteri ovogodišnje, 93. ceremonije dodele Oskara koja će se održati 25. aprila u Los Anđelesu.

Među njima su imena poznatih glumaca poput Breda Pita, Hali Beri i Harison Forda. Na spisku su i Riz Viterspun, Rene Zelveger, Hoakin Feniks kao i Lora Dern, a kompletna lista prezentera biće objavljena narednih dana.

Kako prenosi magazin “People”, ovogodišnja dodela nagrada izgledaće znatno drugačija od prethodnih ceremonija, a producenti planiraju da ceremonija više liči na film, nego na televizijsku emisiju.

Producenti su u martu svim nominovanim uputili pismo u kojem se traži njihovo fizičko prisustvo na ceremoniji.

- Trudićemo se da pružimo prijatno i sigurno veče za sve koji će biti fizički prisutni, kao i za milione ljubitelja filma širom sveta, navodi se u saopštenju akademije

Za one koji ne mogu prisustvovati ceremonija, Akademija filmskih nauka i umetnosti će u njihovo ime primiti nagradu.

Ceremonija dodele Oskara održaće se 25. aprila u dvorani Dolbi u Los Anđelesu, dva meseca kasnije nego što je prethodno planirano. Događaj će se održati uz poštivanje socijalne distance, propisanih epidemiološko-zaštitnih mera i preporuka.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...