•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Breakout (1975)

Robert Duvall je Jay Wagner koji je nevin osuđen na 28 godina zatvora za zločin koji nikada nije počinio! Samo dve stvari ga mogu izbaviti, 250 hiljada dolara i pilot Nick Colton (Charles Bronson)!

Jay Wagner (Robert Duvall) je američki građanin koji zajedno sa svojom suprugom Ann (Jill Ireland) živi u Čileu. Jednog dana, Jaya iznenada uhapse zbog ubistva nepoznatog čoveka u Meksiku, zločin koji on nije nikako mogao da učini, i dobija zatvorsku kaznu u trajanju od 28 godina. Ispostavi se, kako je to sve maslo njegovog dede biznismena Harrisa Wagnera (John Huston), kojem je stalo da njegov njegov unuk završi u zatvoru.

Ann odluči da oslobodi supruga po svaku cenu i iznajmljuje lokalnog pilota Nicka Coltona (Charles Bronson) koji bi joj pomogao. Colton i Ann odlaze u Meksico, ali ih policija dočekuje rafalnom paljbom, pa se brzo vraćaju u SAD-e kako bi dodatno razradili strategiju. Nakon još jednog neuspešnog pokušaja Colton odluči da napravi savršen plan...

Žanr:akcija, avantura, drama
Godina:1975
Reziser:Tom Gries
Scenario:Howard B. Kreitsek, Marc Norman
Uloge:Charles Bronson, Robert Duvall, Jill Ireland
Uzrast:PG
Award:1 nagrada
Studio:Columbia Pictures Corporation
Zemlja:United States
Jezik:engleski
Trajanje:96 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...