•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Brad Pitt dobio glavnu ulogu u filmu Bullet Train

Brad Pitt je počeo da radi na svom sledećem projektu. Oskarom nagrađeni glumac potpisao je da glumi u Bullet Train-u, koji je trenutno radi kompanija Sony Pictures. David Leitch, poznat po svom radu na Deadpool 2 i Fast & Furious spin-off Hobbs & Shaw, nedavno je potpisao da režira ono što se opisuje kao uzdržani akcioni/triler. Izgleda da će to biti sledeći projekat i za Pitt-a i Leitch-a, koji su pažlјivo strategovali nakon njihovih nedavnih uspeha.

Uzimajući u obzir nekoliko izveštaja, Bullet Train biće sledeći režiserski napor za Davida Leitch-a nakon Hobbs & Shaw-a, kao i sledeći glavni ulog za Bred Pitt-a. 56-godišnji glumac dolazi kao dobitnik Oskara za njegov rad u filmu Quentin Tarantino-a Once Upon a Time in Hollywood. Ovo takođe označava osmu ukupnu saradnju Leitch-a i Pitt-a. Pre nego što je postao režiser, Leitch je radio kao kaskader. Radio je kao kaskader za Pitt-a u filmovima poput Fight Club, Ocean's Eleven, The Mexican i Spy Game, kao i Troy i Mr. and Mrs. Smith. Iako je Leitch u većini slučajeva bio nepotpisani kaskader dvojnik. Pitt je takođe imao kratak cameo u Deadpool-u 2.

Bullet Train zasnovan je na japanskom romanu Maria Beetle od Kotaro Isaka. Knjiga treba da bude objavlјena na engleskom sledeće godine. Usredsređuje se na grupu od pet atentatora koji se nalaze na brzom vozu iz Tokija do Morioke sa samo nekoliko zaustavlјanja između. Oni pronalaze da njihove mete nisu međusobno nepovezane. Tada postaje pitanje ko će živ sići iz voza, kao i šta ih čeka na terminalu.

Zak Olkewicz je određen da napiše scenario, a David Leitch to nadgleda. Olkewicz je prethodno bio producent na Lights Out-u i ​​napisao scenario za nadolazeću adaptaciju RL Stine-ov Fear Street. Leitch, Kelly McCormick, Antoine Fuqua i Kat Samick su određeni da produciraju. Fuqua je prvobitno razvijao projekat.

David Leitch je u pobedničkom nizu u poslednje vreme. On je ko-režirao prvog John Wick-a pre nego što je krenuo da predvodi Atomic Blonde solo, film koji je postao hit. To mu je otvorilo put da preuzme Deadpool 2, koji je prikupio 734 miliona dolara širom sveta. Hobbs & Shaw uspeli su uspešno da prošire opseg Fast & Furious franšize, zaradivši 759 miliona dolara.

Brad Pitt ostaje jedna od najpopularnijih zvezda u Hollywood-u. Pitt je 2019. godine takođe glumio u Ad Astra režisera James Gray-a. Pitt će takođe biti zvezda zajedno sa Emma Stone u Babylon-u Damien Chazelle-a. Produkcija na tom projektu pomerena je do 2021. godine, što je oslobodilo Pitt-a da se prijavi za Bullet Train. Još nema reči o tome kada će početi produkcija, ali s obzirom na opseg filma, kaže se da će produkcija moći da koristi zatvoreni set. To će olakšati snimanje, s obzirom na nova ograničenja i bezbednosne protokole koji postoje.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila