•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Brad Anderson i Christian Bale još jednom

Njihov zajednički projekat nosiće naziv „Concrete Island.“ Reditelj Brad Anderson (Transsiberian, The Machinist, Session 9, The Vanishing on 7th Street) zajedno sa glumcem iz „The Machinist“ radiće na adaptaciji novele J.G. Ballarda.

Scott Kosar (The Texas Chainsaw Massacre, The Crazies, Amityville Horror, The Machinist) napisaće scenario koji će biti neka izopačena verziaa Robinzona Krusoa u kojoj će Robert Maitland nekako sebe da pronađe na ostrvu gde će morati da preživi od čega god bude stigao. Uloga pljunuta za Balea i njegovu očajničku želju za nagradom Oskar.

Naravno, tek je sve u povoju.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu