•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Boss of Bosses (2001)

Chazz Palmineri, nominovan za akademsku nagradu i višestruko dokazan u mnogim ulogama, savršeno se snašao u ulozi zloglasnog kriminalca koji vodi i više nego dinamičan život. Scenario je prilagođen istoimenom bestseleru bivšeg FBI agenta Josepha F. O`Briena i Andris-a Kurins-a. Reditelj filma je Dwight H. Little. Činjenica da film obrađuje istinite događaje dodatno je zanimljiva gledaocima koji uživaju u dinamičnoj radnji, odličnoj glumi i prikazu opasnog, skrivenog mafijaškog podzemlja.

Paul Castellan, nepopularani kriminalistički šef i zloglasni vođa porodice Gambino, imao je plan da posao pretvori u zakonito poslovanje. Njegova porodica to nije dočekala sa oduševljenjem, što na kraju dovodi do atentata koji je 1985. označio i kraj jedne mafijaške ere i bio glavna vest naslovnih strana njujorških novina.

Snažna i dinamična istinita priča o usponu i padu zloglasnog Paul-a Castellan-a obrađuje više aspekata njegovog života: ulazak u mafijaško podzemlje, privatni život vezan uz porodicu i portret njegove ličnosti.

CB
Žanr:biografija, zločin, drama
Godina:2001
Reziser:Dwight H. Little
Scenario:Joseph F. O'Brien, Andris Kurins
Uloge:Chazz Palminteri, Angela Alvarado, Jay O. Sanders
Award:1 nominacija
Studio:Bleecker Street Films
Zemlja:United States
Website:alt.tnt.tv/movies/tntoriginals/bossofbosses/
Jezik:engleski
Trajanje:93 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...