•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bombshell (2019) - uskoro

Slavne holivudske glumice, dobitnice Oskara® Nikol Kidman i Šarliz Teron i za Oskara® nominovana Margo Robi su protagonistkinje priče o neslavnoj reputaciji glavnog čoveka televizije Fox News, kojeg je nedavno Rasel Krou tumačio u mini-seriji “Najjači glas ” i njegovim žrtvama.

Film donosi priču o tome kako su zaposlene televizijske kuće Fox News odlučile prozvati dugogodišnjeg direktora te kuće, Rodžera Ailesa, koji je godinama, bez posledica, seksualno napastvovao i uznemiravao žene koje su radile za Fox News. Podnele su optužbe za seksualno uznemiravanje, a u zamenu za tišinu im je ponuđena velika svota novca - ono što je krenulo iz tišine postala je prava bomba.

Glumci: Margot Robbie, Charlize Theron, Nicole Kidman, John Lithgow
Režiser: Jay Roach

Podeli:



Preporucujemo