•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Blood Brothers (1996)

Blood Brothers je dokumentarni film iz 1996. koji prikazuje privremeno okupljanje Brucea Springsteena i E Street Banda 1995.

Springsteen je 1989. raspustio bend i nije snimao s njima od 1984. Kako bi dodao nekoliko novih pesama na svoje sledeće izdanje Greatest Hits iz 1995., Springsteen je okupio bend zbog jedne nedelje snimanja i dva promotivna koncertna pojavljivanja u New Yorku. Ali, Springsteen je opet krenuo svojim putem; konačno okupljanje dogodilo se 1999. na Reunion Touru i na albumu The Rising 2002.

Blood Brothers nudi pogled iza kulisa dok Springsteen i menadžer/producent Jon Landau odlučuju koje će stare pesme staviti na Greatest Hits i rade na aranžmanima novih pesama. Uključene su i izvedbe s promotivnih nastupa.

Kritike dokumentarca bile su podeljene. TV Guide ga je nazvao "izvrsnim ... više od zapisa o okupljanju legendarnog benda. Nudi tračak koji Springsteenovi obožavatelji retko mogu doživeti." Samuel Delliance iz New York Posta je napisao "Malo je čudno videti kako brzo članovi benda opraštaju svom bivšem poslodavcu zbog šanse da nekoliko dana ponovno rade s njim."

Blood Brothers premijerno je prikazan 3. marta 1996. na Disney Channelu. 1. oktobra iste godine je objavljen na Laserdiscu, 19. novembra na VHS-u (izdanje koje sadrži EP Blood Brothers u CD formatu), a 16. januara 2001. i na DVD-u.

Žanr:dokumentarni
Godina:1996
Reziser:Ernie Fritz
Producent:Jon Landau, Barbara Carr, Jack Gulick, Ernie Fritz, Lee Rolontz
Uloge:Bruce Springsteen, The E Street Band, Jon Landau
Studio:Columbia Music Video
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:90 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...