•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bird Box (2018)

U ovom prolećnom uspavanom horor hitu A Quiet Place, sam čin stvaranja zvuka bio je smrtonosni mamac za babarogu; ako te čuje, doći će. Novi Sandra Bullock Netflix triler Bird Box zavisi od pretvaranja drugog osnovnog lјudskog smisla u budnu noćnu moru: vida.

Stvari su već neko vreme išle u pakao, iako Bullock-ina samodovolјna Malorie jedva da je primećena. Previše je zauzeta slikanjem u svom kalifornijskom studiju i oseća se u konfliktu oko njenog "stanja" (u njoj raste beba, bilo da je spremna ili ne). Njena sestra je (Sarah Paulson) ona koja je vuče u svet, gde se čini da epidemija neobjašnjivih samoubistava izgleda da hipnotizuje populaciju.

Potrebno je nekoliko teških lekcija da se nauči da je vizija okidač; ne vidite zlo, i možda nećete prineti makaze na svoj vrat ili ući u zapalјeni automobil. Uskoro, jako trudna Malorie je zatvorena u kući prepunoj preživelih glumaca, kao divna, uvrnuti miks slavnih ludih ličnosti: John Malkovich, Machine Gun Kelly, Jacki Weaver, Trevante Rhodes iz Moonlight-a.

Kao što Bird pomera vreme između klaustrofobične kućne akcije i očajne vrste bekstva iz zatvora, režiserka Susanne Bier (The Night Manager) održava napeto i prkosno raspoloženje u trenutku. Nema većeg kako i zašto, samo goli opstanak i čvrsta Bullock-ova - iznenada, žestoko spremna da se bori za polu-proživlјeni život.

Žanr:drama, horor, sf
Godina:2018
Reziser:Susanne Bier
Scenario:Eric Heisserer, Josh Malerman
Uloge:Sandra Bullock, Trevante Rhodes, John Malkovich
Uzrast:R
Award:3 nagrade i 4 nominacija
Studio:Netflix, Chris Morgan Productions, Dylan Clark Productions
Zemlja:United States
Jezik:engleski
Trajanje:124 minuta
Podeli:



Preporucujemo