•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bioskop Vilin Grad - Repertoar od 18. do 24. februara

TOM I DŽERI
Jedno od najomiljenijih rivalstava u istoriji ponovo oživljava kad se Džeri useli u najlepši hotel U Njujorku uoči "venčanja veka", prisiljavajući očajnog organizatora venčanja da hitno zatraži nužne mere. Kloi Grejs Morec nalazi se u ulozi tek zaposlene Kajle, koja ima zadatak da reši problem glodavaca u hotelu pre važnog događaja. Kajla za pomoć uzima Toma kako bi zajednički zaustavili nestašnog Džerija. Sledi naravno epska bitka mačke i miša koja preti da uništi njenu karijeru, venčanje, a moguće i ugled samog hotela. No, uskoro se pojavljuje još veći problem: zlobni i ambiciozni zaposlenik koji se urotio protiv njih troje.

DNK
Leto u Parizu, a grad je pust. Než redovno posećuje svog voljenog dedu Alžirca u domu za penzionere. Emir ju je odgojio i pružio zaštitu od njenih otrovnih roditelja. Okružena je brojnim članovima porodice - braćom, sestrom, tetkom, majkom. Odnosi između njih su teški, ispunjeni nezadovoljstvom i gorčinom. Emirova smrt eskaliraće porodične tenzije i izazvaće duboku krizu identiteta za Než.

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 18. do 24. februara

Radni dani

Tom i Džeri, sinh.

DNK

Jedini izlaz

Fantastični povratak u Oz, sinh.

13:20 15:10 18:40

16:50

14:40 17:00 19:00

13:10

Vikend

Tom i Džeri, sinh.

Jedini izlaz

Kućni patuljci: Operacija kolačići, sinh.

Fantastični povratak u Oz, sinh.

11:30 13:20 15:10 16:50

14:40 17:00 18:40 19:00

11:40

10:10 13:10

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...