•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Besplatne predstave za decu u pozorištu Teatrijum ovog vikenda!

Na sceni pozorišta Teatrijum u dvorištu Kapetan-Mišinog zdanja ovog, a i svakog narednog vikenda u julu i avgustu najmlađi posetioci će moći da besplatno pogledaju razne dečje predstave. Ovaj projekat podržan je od strane fondacije "Alek Kavčić", a publika će u hladu pod lipama moći i da se osveži vodom koju je donirala "Mivela".

Ove subote i nedelje 09. i 10. jula od 11h igraće se predstava "Koliko zrnaca do šaha?" koja je premijerno izvedena pred punim gledalištem 02. jula. Predstava je rađena po tekstu i u režiji Mirjane Ilić, a u njoj igraju Luka Sević, Milan Bobić, Vladan Gajović i Marina Gava. U predstavi će uživati deca svih uzrasta, ali i njihovi roditelji, mada je pre svega namenjena mlađim razredima osnovne škole.

Tekst i režija: Mirjana Ilić
Koliko zrnaca do šaha?
Subota 09. i nedelja 10. jul od 11h

Igraju: Luka Sević, Milan Bobić, Vladan Gajović i Marina Gava
Mnogi značajni, mudri i dobri ljudi koji su zadužili čovečanstvo svojim radom, idejama i plemenitošću bili su veliki ljubitelji šaha.
Šta je šah? Odakle potiče? Kako se igra? Na koji način razvija čoveka? Kako zbližava ljude...? Na ova pitanja pokušali smo odgovoriti našom zabavnom i edukativnom predstavom. Sa ljubavlju smo je osmislili kako bismo zainteresovali što više mališana za svet crno-belih polja, na kojima se i život uči.

POZORIŠTE TEATRIJUM: Ideja o pozorištu Teatrijum pokrenuta je na inicijativu našeg uvaženog dramskog umetnika Tihomira Stanića, uz podršku Univerziteta u Beogradu, koji je ustupio dvorište Kapetan-Mišinog zdanja i gradske opštine Stari grad. Upravnik i jedan od osnivača pozorišta je glumac Vladan Gajović, a u osnivanju je učestvovala i glumica Vesna Stanković. Pozorište je prošle godine imalo vrlo uspešnu "nultu" sezonu u kojoj je odigrano čak 50 predstava, a ove godine je "prva" sezona otvorena 01. jula. Planirano je oko 80 predstava koje će se igrati skoro svako veče tokom jula i avgusta, a ove sezone novina je dečji program. Svakog vikenda u 11h igraju se predstave za decu, a ulaz je potpuno besplatan za sve, zahvaljujući podršci fondacije "Alek Kavčić". Više o predstavama možete saznati na sajtu teatrijum.rs

U prilogu Vam šaljem repertoar dečjeg programa za jul, kao i slike sa premijere predstave "Koliko zrnaca do šaha?". Autor fotografija je Konstantin Novaković.
Na raspolaganju smo Vam za sve dodatne informacije. 

Više o predstavama pogledajte na sajtu teatrijum.rs. 
ili na našem fejsbuk i instagram profilu.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...