•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Berlin kaputt (1981)

Za trojicu mladih partizana, Mitra, Kostu i Marka, dani pobede i obnove predstavljaće romantično i dramatično vreme puno iskušenja, snova i čeznji. Mitar će, omamljen devojačkom lepotom, nestati u talasima reke. Na dan 2. maja 1945. godine, Berlin pada. Taj dan biće za Kostu gorka pobeda, a za Marka oproštaj od života. Iskušenje će za Marka predstavljati kad mu žene počnu nuditi ljubav u zamenu za njegovu zapovedničku popustljivost. Ali, pred sobom će ostati nepopustljiv. Na vojnom sudu neće pokušati ni da se brani. Vraćajući se iz Markovog grada s oproštaja od svog druga, Kosta sretne lepu neznanku sa kojom doživljava ljubav.

Žanr:drama, romansa
Godina:1981
Reziser:Mica Milošević
Scenario:Antonije Isaković, Mica Milošević
Uloge:Svetozar Cvetković, Milan Gutović, Ljiljana Krstić
Studio: Avala Film
Zemlja:Jugoslavija
Jezik:Srpsko-Hrvatski
Trajanje:85 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...