•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ben Affleck otkrio radni naziv novog filma o Batmanu

Iako fanovi željno iščekuju informacije o novom filmu o Batmanu popularni glumac Ben Affleck ne želi otkriti mnogo.

U razgovoru za Associated Press Afleck je rekao kako je radni naziv filma za koji radi scenario i režiju jednostavno "The Batman".

"Trenutno radimo pod tim nazivom, ali možda ga promenimo", rekao je.

Datum premijere još nije objavljen, ali očekuje se da će biti između filmova "The Flash" (2018. godina) i "Cyborg" (2020. godina). Na ovogodišnjem Comic-Conu Warner Bros. je potvrdio da Affleck i glumi i režira ovaj film.

"Trenutno radimo na scenariju i ide nam dobro. Vrlo sam uzbuđen. Čim napredujemo javnost će biti obaveštena", rekao je Affleck.

U septembru je saopšteno kako se glumačkoj ekipi pridružuje Joe Manganiello kao zlikovac Deathstroke. Affleck radi na scenariju sa Geoffom Johnsom.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...