•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Batist (Baptiste) – Sve što treba da znate o novoj britanskoj detektivskoj seriji

Britanska detektivska serija Batist (Baptiste) (2019) stiže na Pickbox NOW! Gledajte premijeru cele sezone nove detektviske poslastice, spin-off britanske dramske serije The Missing. U seriji pratimo jednog od centralnih likova iz serije The Missing, detektiva Žulijana Batista, kog glumi fenomenalni francuski glumac turskog poreklaČeki Karjo.

JEDNOM DETEKTIV, UVEK DETEKTIV

Glavni lik nove krimi serije je Žulijan Batist, tvrdoglav, ali inteligentan i pronicljiv detektiv. Kad se Žulijan i njegova žena presele u Amsterdam, šefica policije, Batistova bivša devojka, traži njegovu pomoć oko rešavanja zločina. Batist ubrzo počinje da radi na slučaju koji uključuje trgovinu seksom, drogom, pa čak i ljudima. Za njega, predivne ulice i kanali Amsterdama skrivaju mračne tajne, a njegova detektivska priroda je neumorna.

Izvrstan francuski glumac Čeki Karjo jeodlično obavio posao, donevši dubinu i jedinstvenost liku Batista. „Žulijan Batist mi je veoma drag i silno sam uzbuđen što ga pratim na ovom novom putovanju, istražujući mračne tajne na ulicama Amsterdama“, rekao je glumac.

INTENZIVAN KRIMI TRILER

Nakon operacije tumora na mozgu, Batist tvrdi da nije isti čovek kao ranije. Njegova stara šefica ga ubedi da pomogne holandskoj policiji oko slučaja nestale seksualne radnice u Amsterdamu. Istražujući slučaj, Batist upozna Edvarda (Tom Holander), ujaka nestale devojke, s kojim ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.

Premijeru cele sezone nove detektivske poslastice Batist (Baptiste) gledajte odmah na Pickbox NOW!

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...