•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bad Medicine (1985)

Koliko je muke potrebno za karijeru vrhunskog doktora podsetiće nas luda komedija o najgorem studentu medicine na svetu...

Sve o čemu je Jeff (Steve Guttenberg) ikada sanjao je da upise studije medicine i da postane uspešan doktor. Ali prosečne ocene u Jeffovim svedočanstvima daleko su od onih koje se traže na najboljim američkim koledžima. Kako bi ostvario svoj san, mladi će se student uputiti na studije medicine u Meksiko, gde su kriterijumi puno niži. Ali, tamo ga čeka pravo iznenađenje - medicinska škola koju vodi direktor-diktator (Alan Arkin) gde su pravila sasvim drugačija od američkih. Ali, to neće sprečiti Jeffa da postane uspešan student, osvoji srce svoje simpatije i poduči opasnog direktora važnoj lekciji.

"Loša medicina" je odlična, otkačena komedija u kojoj u naslovnim ulogama gledamo slavnog narednika Mahoneya iz hita "Policiska akademija" i dobitnika Oskara Alana Arkin ("Mala miss Amerike"). Priča o snu svakog studenta medicine koji se pretvara u komičnu noćnu moru nasmejaće vas do suza i podučiti koje su vrednosti u životu stvarno najvažnije. Ili se, barem u nekim situacijama i na nekim mestima, čine najvažnijim.

Žanr:komedija
Godina:1985
Reziser:Harvey Miller
Scenario:Steven Horowitz, Neil Offen
Uloge:Steve Guttenberg, Alan Arkin, Julie Hagerty
Studio:Lantana, Twentieth Century Fox Film Corporation
Zemlja:United States
Jezik:engleski
Trajanje:98 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...