•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Baby Driver' dobija nastavak

Edgar Wright zadužen je za nekolicinu fantastičnih filmova, ali je Baby Driver postogao ono što nijedan od njegovih filmova do sada nije - postao je box office hit. Sa budžetom od 34 miliona dolara film je zaradio 226 miliona, što je bilo izvrsno.

Naravno, priče o nastavku krenule su odmah nakon završetka prikazivanja, ali Wright nije otkrivao ima li kakvih planova za nastavke. Do sada.

U razgovoru za EW, reditelj je otkrio kako Sony silno želi nastavak filma Baby Driver i da je sve već u laganoj pripremi, ali da on još nije siguran hoće li da radi na tom projektu ili ne.

"Ti razgovori već su aktivni. Dogovor se oblikuje upravo sada. Tako da se nadam kako ću barem napisati priču za drugi. Definitivno imam puno ideja. Hoće li to biti moj sledeći film, to još ne znam. Na tome trenutno radim. Imam nekoliko stvari koje razvijam, kao i nekoliko novih ideja, a i nakon ovog filma otvorile su se neke nove prilike."

Dobra vest je svakako da će Baby Driver sigurno dobiti nastavak, režirao ga Wright ili ne. Samo je pitanje kada će se to dogoditi. Wright je takođe rekao kako nema nameru dugo da čeka sa stvaranjem novog filma, koji god on bio:

"Brzo bih se želio da vratim u igru jer je, iako delimično van moje kontrole, između filmova The World's End i Baby Driver prošlo četiri godine. Ne želim toliko velike pauze. Želeo bih da napravim sledeći film u naredne dve godine."

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...