•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

BOŽIĆ NA PICKBOX NOW: Najlepši filmovi će vas podsetiti da je sve moguće

Božićna sezona na Pickbox NOW prepuna je prigodnih filmova idealnih za stvaranje čarobnog zimskog ugođaja. Uronite u praznično slavlje uz božićne filmove na Pickbox NOW i sa svojom porodicom provedite najlepše praznike. Podsetite se kako je tokom ovog najlepšeg doba godine zaista sve moguće!

Božić sestara Marč (The March Sisters at Christmas) je romantična božićna komedija i moderna adaptacija popularnog romana „Little Women“ spisateljke Luize Mej Alkot. Priča prati četiri sestre Marč u prazničnom okruženju koje pokušavaju da spasu svoju porodičnu kuću, ali da u isto vreme nađu i ljubav.

U divnom božićnom filmu Božićno okupljanje (An En Vogue Christmas) gledamo dive iz mega-popularnog benda En Vouge. Priča prati ćerku vlasnika kluba po imenu The Opera House, koji se zatvara. Da bi pokušala da je spasi, ona okupi svoj bend En Vouge i organizuje božićni koncert na mestu u kojem su ove dive započele svoju karijeru.

Božićni kolači (Christmas Cupcakes) je novi božićni film koji se vrti oko slatke porodične poslastičarnice. Tik pre Božića, poslastičarnici preti zatvaranje. Sestre Kim i Đina, koje do tada nisu bile u dobrim odnosima, moraju da sarađuju da bi pobedile na državnom takmičenju u pečenju kolača, spasile porodični posao, a možda i otkrile veću nagradu nego što su se i same nadale.

Porodična komedija Rat ukrasa (Battle of the Bulbs) prati duhovitu priču oko Boba Volasa, koji svake godine ima nalepše božićne dekoracije. Ali, ovog Božića, njegov novi komšija je divno okitio svoju kuću, zbog čega počinje ozbiljno nadmetanje u dekoracijama. Ubrzo dolazi do rivalskog rata lampicama, na nesreću njihove dece tinejdžera koji su upravo započeli ljubavnu vezu.

Božićni fantasy film Odbrana Deda Mraza (Defending Santa) oduševiće vas svojom fantastičnom pričom – šerif malog grada u šumi nađe čoveka kako spava, a kad se probudi, on tvrdi da je Deda Mraz.

Sve božićne filmove potražite na Pickbox NOW i podsetite se da je tokom ovog najlepšeg doba godine zaista sve moguće.

Podeli:



Preporucujemo