•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

BERLIN, VOLIM TE - paralelna premijera u Beogradu i širom sveta 14. februara

Nezavisni američki film koji se željno očekuje u 2019. godini, “Berlin, volim te”, biće premijerno prikazan 14. februara u distribuciji Dexin Filma, a Beograd će biti među svetskim gradovima u kojima se održava paralelna premijera, istog dana širom sveta. U ovom ostvarenju glavne uloge tumače: Helen Mirren, Keira Nightley, Jim Strugess, Luke Wilson, Mickey Rourke, Jenna Dewan, Dianna Agron i mnogi drugi glumci sa holivudske “A liste”.

Ovaj romantični film je najnoviji iz antologijske serije GRADOVI LJUBAVI koju je 2006. godine lansirao Emmanuel Benbihy. U prethodnim nastavcima obrađene su romantične priče u Parizu, Njujorku i Rio de Žaneiru. Svaki film sastoji je od najviše 10 epizoda koje ilustruju univerzalnost ljubavi u velikim gradovima širom sveta.

Berlinska priča sastoji se od devet priča u kojima se spajaju različiti muškarci i žene i otkrivaju svoje ljubavne zaplete. Emocije dolaze iz poznatih mesta u gradu, ali i iz skrivenih ćoškova gde cvetaju stare i nove ljubavi. Sve priče su povezane tranzicionim sekvencama.

Glavna ideja serijala je da se dobije utisak grada kao živog organizma koji diše i voli i kroz više kultura čini da ljudi dele među sobom emocije univerzalne ljubavi.

Film “Berlin, Volim te” će se naći na redovnom repertoaru bioskopa od 14. februara u distribuciji Dexin filma.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu