•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Azilanti (Asylum City) – nova izraelska serija na Pickbox NOW

Pickbox NOW donosi veoma zanimljivu krimi seriju – reč je o izraelskoj seriji Asylum City. Ova krimi serija je zasnovana na bestseler romanu pisca Liada Šomana, a cela prva sezona dostupna je za gledanje na Pickbox NOW.

U POZADINI UBISTVO MLADE AKTIVISTKINJE

Radnja se odvija u Tel Avivu, u svetu imigranata koji traže azil, onih koji žele da im pomognu i onih koji žele da ih iskoriste. Priča se vrti oko ubistva mlade aktivistkinje koja je nađena mrtva. Za njeno ubistvo, glavni osumnjičeni je Gabrijel, slikar i imigrant iz Afrike koji je viđen kako izlazi i njenog stana.

Policijska istražiteljka Anat Siton (Hani Furstenberg) vodi istragu ubistva aktivistkinje i veruje da Gabrijel nema veze sa ubistvom. Anat ubrzo otkriva kompleksan svet koruptivnih političara, organizovanog kriminala i ilegalne trgovine oružjem. Dok pokušava da nađe ubicu, postaje pretnja silama koje su veće i jače od nje same.

UZBUDLJIV TRILER

Azilanti (Asylum City) uzbudljiv je triler koji otkriva imigrantsku pozadinu u južnom Tel Avivu, u kom se nalaze najkontroverzniji imigranti koji traže azil u Izraelu. Serija je snimana na pravoj lokaciji, a karakterišu je kratke i snažne scene, često snimane noću. Efektivna i moćna, ova krimi serija otkriva socijalne, političke i pravne mehanizme, i postavlja etička pitanja kroz glavne protagoniste.

Celu prvu sezonu izraelske krimi serije Azilanti (Asylum City) gledajte na Pickbox NOW!

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu