•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako znaÄajna, ili bilo Å¡ta Å¡to se tiÄe sveta kinematografije, možete nam poslati vaÅ¡a viÄ‘enja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 reÄenica, reÄi poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima sliÄne neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

"Avengers: Endgame" na otvaranju zaradio 1,2 milijarde dolara

Film o superherojima "Avengers: Endgame" zaradio je 350 miliona dolara na bioskopskim blagajnama u SAD-u i Kanadi, dok širom sveta ta dobit iznosi 1,2 milijarde dolara.

Dvadeset i drugo izdanje Marvel Studija nadmašilo i zaradu za prvi vikend prikazivanja filma "Star Wars: The Force Awakens" 2015. godine za 102 miliona dolara u Sjedinjenim AmeriÄkim Državama i Kini.

Film je dobio euforiÄne recenzije kritiÄare i izazvao pravu pometnju širom sveta. Dospeo je na prvo mesto meÄ‘u filmovima u najmanje 54 zemlje sveta. Posebna potražnja za kartama bila je u Kini.

S obzirom na veliku potražnju AMC kina su odluÄila uvesti dodatne projkcije. U njihovim bioskopima je samo u subotu bilo 2,3 miliona ljudi.

"Mladi ljudi će zapamtiti ovaj trenutak i osećaj kada su gledali 'Endgame'. Isplatiće im se u godinama koje dolaze na isti naÄin na koji gledatelji iz 1970-ih i 1980-ih još govore o uticaju koji je 'Star Wars' imao na njih", rekao je predsednik Asocijacije vlasnika bioskopa John Fithian.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu