•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Autorska ekipa filma u Cineplexx Niš bioskopu

Specijalna projekcija novog domaćeg filma i rediteljskog prvenca našeg poznatog glumca Gordana Kičića, ,,Realna priča” zakazana je za petak, 15. novembar od 20 časova u Cineplexx Niš bioskopu, na kojoj će se posetiocima pokloniti i deo autorske ekipe.

Film nas vodi kroz sagu o glumcu, Veljku Radisavljeviću, koji ima utisak da se ceo svemir urotio protiv njega. Veljko je hodajući problem i čvrsto veruje da sav nesklad stvaraju ljudi oko njega, zbog čega često upada u komične sukobe sa prijateljima, porodicom, kolegama, pa čak i slučajnim prolaznicima. U isčekivanju velike uloge za koju veruje da će rešiti sve njegove haose, Veljko počinje da gubi osećaj za realne probleme.

Gordan Kičić okupio je sjajnu glumačku ekipu u svom prvom rediteljskom i producentskom filmu, pa ćemo tako u glavnim ulogama pored njega, gledati i Ninu Janković, Vojina Ćetkovića, Nenada Jezdića i mnoge druge.

Karte za specijalnu projekciju filma u prodaji su na blagajni Cineplexx Niš bioskopa.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila