•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ashley Benson u ekipi filma „Spring Breakers“

Harmony Korine („Trash Humpers“, „Mister Lonely“, „Julien Donkey-Boy“ i „Gummo“) je već okupo veliki broj mladih glumaca da rade na njegovom novom filmu „Spring Breakers“. Najnovija vest je da se ekipi filma pridružila i Ashley Bebson („Pretty Little Liars“). Iako je ovaj projekat napustila prošlog meseca Emma Roberts, glumačku ekipu još uvek čine: James Franco, Vanessa Hudgens, Selena Gomez i Heather Morris. Ako se malo bolje razmisli to su zapravo: jedna glumica iz filma „High School Musical“, jedna glumica iz serijala „Wizards of Waverly Place“ i jedna glumica iz ostvarenja „Glee“.

Dakle, Ashley Benson, je zapravo zauzela mesto koje je imala Emma Roberts u ovom filmu „Spring Breakers“. Film govori o četiri devojke sa koledža koja odlučuju da otvore svoju radnju brze hrane, onda kada shvate da nemaju dovoljno para za prolećni raspust. Međutim, bivaju uhapšene i upoznaju i dilera droge (James Franco) koji ih nagovara da ubiju njegovog neprijatelja broj 1.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu