•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Antonio Banderas u ulozi Ferruccija Lamborghinija

Snimanje filma o životu osnivača čuvene italijanske automobilske kompanije koga će da glumi Antonio Banderas počinje za nekoliko meseci, a uloga njegovog najvećeg rivala Enza Ferrarija poverena je Alecu Baldwinu.

Film o životu i delu Ferruccija Lamborghinija trebao bi da nosi naziv "Lamborghini – Legenda", a režiraće ga Michael Radford, a za scenario iza koga stoji Bobby Moresco korištćena je knjiga koju je o svom ocu napisao Tonino Lamborghini.

Lamborghinija će glumiti Antonio Banderas, a film će prikazati njegov život od vremena u kojem se bavio proizvodnjom traktora i vojnih vozila do vremena u kojem je Lamborghini počeo proizvodnju supersportskih automobila kojima je šezdesetih godina dvadesetog veka postao ljuti rival Enza Ferrarija.

"Verujem da će film pokazati svu humanost, energičnost, harizmu i strastvenost mog oca", izjavio je njegov sin Tonino, a zanimljivo je da se film neće baviti samo rivalstvom između Lamborghinija i Ferrarija, jer se u scenariju spominje i mnogo drugih zanimljivih detalja iz života Ferruccija, pored ostalog i njegova ljubavna priča.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu