•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Anna Kendrick, Terrence Howard i More u „The Company You Keep“

Anna Kendrick, Terrence Howard i More postaju deo ekipe filma Roberta Redforda, „The Company You Keep.“

Za svoj poslednje film, „The Conspirator“, Robert Redford sastavio je gomilu glumaca kao što su James McAvoy, Robin Wright, Kevin Kline, Evan Racehl Wood, Tom Wilkinson, Justin Long, Danny Huston, James Badge Dale, Stephen Root, sa još stotinak drugih, tako da će u svakoj sceni filma biti, najmanje po troje, koje će gledalac prepoznati. A evo ga ovaj! Evo je ova! Ovo je ona! Ovaj, evo ga ovaj! Na žalost, film je prošao katastrofalno, što je i zaslužio. 11 miliona zarade, na 25 miliona utrošenog novca.

Sada Redford pokušava slično i nada se boljem. Jadnik.

Anna Kendrick, Terrence Howard, Brendan Gleeson i Sam Elliott, kao i Jackie Evancho, potpisali su ugovore za „The Company You Keep.“ Tu si i Shia LaBeouf, Brit Marling, Nick Nolte, Susan Sarandon, Richard Jenkins, Julie Christie, Stephen Root, Stanley Tucci, Chris Cooper i sam Redford.

Kako smo o priči već pisali, nećemo se ponavljati i ovog puta. Vređamo vašu inteligenciju tim ponavljanjem, a nama oduzimamo vreme koje možemo da utrošimo na drugu vest. Znači, ako vas više zanima o ovom filmu, pravac SEARCH i tamo je negde.

Za kraj samo da pomenemo da je sve prema knjizu Neila Gordona.

Snimanje je već počelo u Vankuveru.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila