•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Animals United (Konferenz der Tiere) (2010)

Ovaj animirani film govori o hrabrom merkatu i opuštenom lavu, koji zbog suše u savani kreću na daleko putovanjem da ne bi kao i ostale životinje stradali od žeđi. Proteklih sezona, jedan planinski kanjon pružao je dovoljno vode za sva bića u savani. Ali ove godine, nije pala ni kap. Bizoni i nosorozi čuvaju jedino pojilo u okruženju, i ako životinje ne reaguju brzo, sigurno će uginuti. Očajni merkat Bili i lav Sokrat kreću u potragu za hranom.

Kada sretnu petla po imenu Čarls, ova dvojica saznaju za mesto u delti Okavanga gde voda i dalje teče. Ali dok ih Čarls dovede do tog mesta, ljudi zauzimaju i taj mali rezervat. U međuvremenu, lokalni preduzetnik Smit projektovao je branu tako da skrene tok dragocene vode u svoj luksuzni hotel. Kada Bili i Sokrat saznaju da će se u hotelu održati konferencija povodom očuvanja prirodne sredine, oni pozovu sve svoje prijatelje kako bi naučili nemarne političare par stvari o zajedničkom korišćenju Zemlje.

Žanr:animacija, komedija, porodicni
Godina:2010
Reziser: Reinhard Klooss, Holger Tappe
Scenario: Oliver Huzly
Uloge: Billy Beach, Jim Broadbent, James Corden
Uzrast:PG
Award:2 osvojene
Studio: Constantin Film Produktion
Zemlja:Nemačka
Jezik:Nemacki
Trajanje:93 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....