•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Angelina Jolie najavila da kreće u politiku

Holivudska glumica Angelina Jolie najavila je kako razmišlja da se u budućnosti bavi politikom. U intervjuu koji je dala za BBC rekla je kako bi takvu ideju pre 20 godina sigurno odbila, ali sada veruje da je potrebna u politici.

Lepa glumica je specijalna izaslanica UN-ove agencije za izbeglice, a u intervjuu s voditeljem Justinom Webbom Angelina Jolie je razgovarala o američkoj politici, društvenim medijima, seksualnom nasilju i globalnoj izbegličkoj krizi.

"Da ste mi ovo pitanje postavili pre 20 godina verovatno bih se nasmejala... Uvek kažem da ću ići tamo gde sam potrebna, ali nisam sigurna koliko sam spremna za politiku", kazala je Angelina na pitanje da li će se jednog dana kandidovati za američku predsednicu.

Kada joj je Webb kazao da bi ona mogla biti na listi od 30 do 40 demokrata koji se kandiduju za predsednika, samo mu se zahvalila ne odbijajući njegov predlog.

Angelina je u intervjuu govorila i o poteškoćama praćenja aktivnosti dece na društvenim mrežama i naglasila da ni ona, baš kao što ni većina roditelja, ne može kontrolisati apsolutno sve čemu su joj deca izložena.

"Deca se definitvno bolje razumiju u tehnologiju i lako nas mogu prevariti", rekla je ona.

Ono što je novina u Angelininom životu je nedjeljni program za decu koji će biti emitovan u 2019. godini na BBC-u. Emisija je namenjena deci od 7 do 12 godina i nada se da će u ovoj emisiji preovladavati međunarodne vesti, fokusirajući se na teme kao što su tehnologija, okolina i društveni mediji.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...